Căutare Live

Surpriză URIAȘĂ pentru fanii cântăreței Adele! I-au fost divulgate planurile

Adele plănuiește să lanseze un nou album în preajma Crăciunului anului 2019. Cântăreața ar fi avut o întâlnire în această lună cu personalități din industria muzicală și intenționează să își petreacă vara compunând.

Adele plănuiește să lanseze un nou album în preajma Crăciunului anului 2019. Cântăreața ar fi avut o întâlnire în această lună cu personalități din industria muzicală și intenționează să își petreacă vara compunând.

„S-a întors în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și intenționează să compună aici. Mai mulți muzicieni au fost abordați pentru a colabora cu ea. Adele a schițat deja câteva melodii”, a spus o sursă a tabloidului The Sun.

Pentru artista în vârstă de 30 de ani, aceasta va fi prima lansare din 2015, când a apărut albumul „25”.

În 2017, Adele a fost nevoită să anuleze două concerte pe care ar fi trebuit să le susțină pe stadionul Wembley, după ce a avut probleme cu corzile vocale.

Adele, născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, „19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică „Noua Amy Winehouse”.

26 iunie! Ultimul concert al REGELUI Elvis Presley!... Surpriză URIAŞĂ! Asta-i cea mai căutată piesă a momentului pe Shazam. E nebunie curată!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri