Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

A intrat în cele mai reprezentative topuri ale industriei muzicale și a devenit virală alături de tatăl său. Cine este artista

A făcut canto clasic şi jazz şi a studiat pianul la Liceul Dinu Lipatti. Acum se poate lăuda că a intrat în cele mai reprezentative topuri ale industriei muzicale româneşti cu încă o piesă cu un stil complet diferit de cel care a consacrat-o! Vorbim despre Dominique, cântăreaţa care acum se mai poate lăuda cu un succes. O filmare făcută împreună cu tatăl ei a devenit virală pe TIK TOK.

"Piesa a luat naștere în carantină când am scris un refren, ceva cu Narcos.Am ajuns în studio și am zis că este o idee bună. A trebuit să modific tot ce scrisesem eu în carantină și a ieșit piesa asta", spune Dominique.

De unde s-a inspirat Dominique pentru a realiza melodia Narcos

"Să-mi fie rușine, eu sunt foarte sinceră să știți, cred că m-am uitat la două episoade din Narcos, m-am inspirat cumva. Dar despre asta cântă toată lumea acum, bani, Narcos, și faimă", spune cântăreața.

"A fost greu cu piesa asta, am ieșit de tot din zona mea cu care eram obișnuită și a fost un challenge, cumva. În piesă e o Domininque diferită, Dominique e sensibilă, aici e o bad girl. M-am descoperit cumva", spune artista.

Artista a devenit virală pe TIK TOK cu un videoclip cu tatăl său. Acesta nu este încântat de apariții, dar le face pentru fiica lui.

Recomandari