Căutare Live

Alexandra Badoi anunta vreme de muzica electronica la Armada Night

In ciuda vremii de afara, prezentatoarea rubricii meteo a Observatorului Antenei 1, Alexandra Badoi spera ca toti fanii muzicii electronice sa fie prezenti in aceasta noapte la Arenele Romane, in cadrul evenimentului Armada Night. De-a lungul timpului, aceste evenimente au reusit sa stranga zeci de mii de participanti, iubitori de muzica electronica din intreaga lume.

Alexandra Badoi, prezentatoarea rubricii meteo a Observatorului Antenei 1, si-a cultivat vocea si talentul de cativa ani buni si a reusit o premiera pentru muzica electronica romaneasca: impreuna cu DJ-ii Snatt & Vix, a reusit sa semneze o melodie la casa de discuri Armada Music. Astfel, "Cold Shower", single-ul Alexandrei, a devenit rapid una dintre cele mai apreciate piese de muzica trance.

Pentru Alexandra, tot anul 2011 a fost unul plin de evenimente importante: a cantat pe aceeasi scena cu DJ Tiesto, Paul Van Dyk, Above and Beyond, Ferry Corsten, Moby si si-a lansat primul videoclip, iar piesele compuse de ea, "In My Eyes", "Cold Shower" si "Love my world", s-au clasat pe primele pozitii in topurile radiourilor de profil.

In aceasta noapte, conceptul Armada Night se va desfasura in premiera si in tara noastra. Dj-ii Armada Music, W & W si Sebastian Brandt vor fi la platane si vor mixa cele mai antrenante beat-uri, iar Alexandra Badoi impreuna cu dj-ii Snatt si Vix vor aduce publicului piesele lor apreciate de toti iubitorii muzicii trance. Organizatorii au avut grija sa amplaseze un cort urias la Arenele Romane, astfel incat ploaia nu ii va impiedica pe cei din public sa se distreze pana in zori.

Will I Am a recunoscut: "Trebuie sa mai lucrez la voce"... Elton John, nevoit sa-si anuleze concertele din cauza unei infectii respiratorii grave...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri