Căutare Live

O trupă americană rap-rock va susține un concert la Arenele Romane. Show-ul va fi deschis de un grup românesc

Trupa americană rap-rock Hollywood Undead va susține un concert pe 27 iunie la Arenele Romane din Bucureşti.

Trupa americană rap-rock Hollywood Undead va susține un concert pe 27 iunie la Arenele Romane din Bucureşti.

Bilete la acest concert mai sunt disponibile la categoria acces general. Acestea pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţul de 95 de lei, iar în ziua concertului ele vor costa 100 de lei, potrivit News.ro.

În deschiderea show-ului Hollywood Undead, pe scenă va urca grupul românesc Arashai.

Înfiinţată în 2005, la Los Angeles, Hollywood Undead a debutat discografic în 2008, cu „Swan Songs”. Acestuia i-a urmat patru materiale discografice, cel mai recent fiind „Five”, lansat în 2017.

Trupa a împărţit scena, în 2010, cu Avenged Sevenfold şi Stone Sour, în turneul „Nightmare After Christmas”. Stone Sour va concerta tot la Arenele Romane, pe 26 iunie.

Trupa Scorpions revine, astăzi, la Bucureşti, într-un concert inedit. Cine va cânta în deschiderea marelui show din acea... "Atac armat!". Focuri de armă, la un concert susţinut de Eminem. Ce s-a întâmplat, în timp ce artistul se afla...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri