Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Psy, artistul "vinovat" pentru fenomenul mondial "Gangnam Style", a lansat al şaptelea album! Ascultă cum sună noile piese

Cântărețul sud-coreean Psy, celebru pentru hitul "Gangnam Style", a urcat pe YouTube clipurile a două piese noi de pe cel de-al șaptelea său album lansat marți, 1 decembrie.

Cântăreţul Psy a devenit cunoscut datorită piesei "Gangnam Style"

Cântărețul sud-coreean Psy, celebru pentru hitul "Gangnam Style", a urcat pe YouTube clipurile a două piese noi de pe cel de-al șaptelea său album lansat marți, 1 decembrie.

Unul dintre cântece, "Daddy", este o parodie la piesa "I Got It From My Mama" a rapperului american Will.I.Am, clipul fiind deja vizualizat de peste trei milioane de ori pe YouTube.

Cea de-a doua piesă disponibilă pe contul său, "Napal Baji", mai funky decât prima, a fost ascultată de peste trei milioane de ori, scrie Huffington Post.

Noul album al cântărețului, intitulat "Chiljip PSY-Da" (ceea ce în coreeană înseamnă pur și simplu "al șaptelea album al lui Psy"), conține nouă piese, incluzând colaborări cu Ed Sheeran, Will.I.Am și cântăreţii sud-coreeni Zion.T și Gaeko.

Artistul a devenit un star mondial în 2012 datorită melodiei "Gangnam Style", cu un videoclip în care s-a pus în scenă popularul dans al călărețului, care parodiază viața bogătașilor fără ocupație din cartierul de lux Gangnam din Seul. Clipul acestui cântec, care se dorea o antiteză pentru K-pop (muzica pop sud-coreeană, cunoscută pentru "trupele de băieți" blânde și refrenele sentimentale), a fost vizualizat de peste 2,4 miliarde de ori pe YouTube.

După "Gangnam Style", Psy nu crede într-un nou fenomen planetar și consideră că are zero șanse să repete un astfel de succes. "Nici o șansă. Nu cred că ceva de genul Gangnam Style se va mai întâmpla", a spus el.

Succesul acestei piese și așteptările pe care le-a stârnit au fost greu de trăit, a declarat artistul de 37 de ani, într-o conferință de presă în Seul, înainte de lansarea noului său album: "Presiunea și stresul au fost pur și simplu prea mari".

Sursa: agerpres.ro

Recomandari