Căutare Live

Rock adevărat de Ziua Naţională! "The Straits" concertează pe 1 decembrie la Sala Palatului

Mai e o zi până la cel mai aşteptat concert rock al sfârşitului de an. "The Straits" vor cânta la Sala Palatului chiar de ziua naţională. Până la concert, legendarii cântăreţi au dat o tură prin Capitală şi au făcut cunoştinţă cu celebrii papanaşi

Mai e o zi până la cel mai aşteptat concert rock al sfârşitului de an! "The Straits" vor cânta la Sala Palatului chiar de ziua naţională. Până la concert, legendarii cântăreţi au dat o tură prin Capitală şi au făcut cunoştinţă cu celebrii papanaşi!

In anii '80, "Dire Straits" făcea furori! Era una dintre cele mai mari trupe rock şi, în cei 15 ani cât au concertat, membrii trupei au vând peste 120 de milioane de discuri, iar premiile nu le-au fost o necunoscută.

În 1996, "Dire Straits" a spus stop, dar mare parte muzicieni s-au reunit în urmă cu trei ani, sub denumirea "The Straits", şi-au şi plecat în turneu. Mâine, de Ziua Naţională a României, vor concerta la Bucureşti. Până la evenimentul de la Sala Palatului, aceştia s-au delectat cu mâncărurile româneşti.

Duminică va veni rândul lor să-i bucure pe români!

Urmăriţi ediţia integrală a Observatorului pe AntenaPlay.ro

Dan Capatos s-a apucat de cântat şi e "Perverserent"! Colaborare de senzaţie cu Taraful din Clejani... Pepe şi Connect-R, colaborare de senzaţie! Juraţii "Next Star" şi "Drumurile noastre"...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri