Căutare Live

Ți se face pielea de găină! O melodie inedită a unui cântăreț celebru, publicată pentru PRIMA DATĂ, postum - VIDEO

O melodie inedită a rockerului american Tom Petty, care a murit anul trecut, a fost publicată, miercuri, de familia artistului. Piesa va face parte dintr-un material discografic postum ce va fi lansat în luna septembrie.

O melodie inedită a rockerului american Tom Petty, care a murit anul trecut, a fost publicată, miercuri, de familia artistului. Piesa va face parte dintr-un material discografic postum ce va fi lansat în luna septembrie.

Intitulată „Keep A Little Soul'', melodia este ilustrată cu imagini din concerte şi din arhivele personale ale artistului.

Cântecul, care reaminteşte virtuţile de chitarist ale lui Tom Petty, a fost descoperit printre înregistrările realizate înainte de apariţia, în 1982, a albumului „Long After Dark'', rămas în memoria publicului pentru folosirea sintetizatoarelor.

„Keep A Little Soul'' va face parte dintr-o serie de patru materiale discografice denumită '„An American Treasure'', care va fi lansată la 28 septembrie.

Potrivit fiicei şi soţiei artistului, Adria şi Dana Petty, setul discografic acoperă cele patru decenii din cariera prolifică a lui Tom Petty.

Liderul formaţiei Heartbreakers, alături de care a lansat melodii de succes precum „I Won't Back Down'' sau „Free Fallin'', Petty a decedat în octombrie 2017 din cauza unei supradoze de medicamente, printre care şi opiacee, la reşedinţa sa din Malibu, California.

Piesa asta a înnebunit internetul. Toată lumea o fredonează şi face prăpăd în toate clasamentele! Este HIT-UL VERII... 13 iulie Ziua Internațională a Rockului!...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x