Căutare Live

Tobosarul trupei The Charlatans are tumori cerebrale!

Tobosarul trupei Charlatans, Jon Brookes, a fost diagnosticat cu tumori cerebrale, dupa cum au anuntat oficialii trupei.

In urma cu o saptamana, Jon Brookes a lesinat si a suferit un stop respirator in timpul unui concert pe care trupa sa il sustinea in orasul american Philadelphia.

Concertele de peste Ocean au fost imediat anulate, iar tobosarul a fost transportat de urgenta in Mareaa Britanie, pentru analize si tratament.

Chiar si asa, trupa a anuntat ca nu isi va anula turneul european, care va debuta pe 5 octombrie. "Datele concertelor trupei The Charlatans raman nemodificate, iar grupul cauta un inlocuitor pentru o perioada scurta", se arata intr-un comunicat.

Vezi clipul piesei "Music Makes Me Free", de la DeepCentral!... Dan Balan si DeepCentral la premile MTV Europe Music Awards...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri