Căutare Live

Trupa Vunk a pus în scenă la Arenele Romane cea mai importantă producție din acest an concertul rock simfonic, CAMELEOM!

CAMELEOM-ul este un hibrid între cameleon și om, o specie nouă de oameni, aceia care nu se tem să arate ce simt, care își acceptă defectele, slăbiciunile, greșelile, sentimentele de vină.

CAMELEOM-ul este un hibrid între cameleon și om, o specie nouă de oameni, aceia care nu se tem să arate ce simt, care își acceptă defectele, slăbiciunile, greșelile, sentimentele de vină.

“Ascultați-vă sufletul. Inima este cea mai importantă, mergeți după ea! Acesta a fost mesajul principal pe care am dorit să-l transmitem tuturor celor din universul Vunk.

Am ales să facem acest spectacol pentru a arată că este important să-ți asumi cine ești și să-ți exteriorizezi emoțiile fără teama de a fi judecat de cei din jur.

A fost unul dintre cele mai importante concerte Vunk pentru că am avut alături de noi, pe scenă, o orchestră de 50 de muzicieni, dirijați de George Natsis.

Toate piesele au fost reorchestrate și am ales ca pe lângă hiturile trupei să cântăm și piese mai puțin cunoscute. A fost o seară plină de emoție și abia așteptăm să ducem acest concert și-n alte orașe din țară”, a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

A fost pentru prima dată când Vunk a cântat la Arenele Romane, mutând aici concertul lor anual tradițional de la Sala Polivalentă. Invitați speciali în spectacol au fost Cristina Caramarcu (The Humans) și Mihai Mărgineanu.

Despre Trupa Vunk: de peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul afiș exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii și cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptamani: “Pleacă”, “Așa și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”. În mai 2017, s-a lansat cel de-al 8 album al trupei, Extrovertit, în cadrul celui mai grandios show indoor,” Secretul tău.”

Alina Eremia lansează o nouă piesă: Artista apare în ipostaze incendiare în videoclip! Ascultă, printre primii, cum sună... Andra Gogan, vocea desenelor animate, piesă cu mesaj puternic: "Voi vă daţi sema că stricaţi o generaţie? Opriţi-vă...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri