VIDEO! "La La Land" și "Perfect" a lui Ed Sheeran, în coverul începutului de an! Piesa asta e nebunie curată: O vei adora de la primele sunete!

"La La Land" a fost marele câștigător al ediției Oscar 2017, reușind să obțină un număr impresionant de premii, printre care și trofeul pentru cea mai bună coloană sonoră. 

"La La Land" a fost marele câștigător al ediției Oscar 2017, reușind să obțină un număr impresionant de premii, printre care și trofeul pentru cea mai bună coloană sonoră.

La asta s-a adăugat piesa finalului de 2017, dar și a începutului de 2018, care îi aparține lui Ed Sheeran, care se numește "Perfect" și care sună pe măsura titlului ales de artist pentru baladă.

O combinație între cele două, la care s-a adăugat un pian, a dat un rezultat de peste cinci milioane de vizualizări pe YouTube. Desigur, nu are versuri, însă a fost unul dintre cele mai bine primite coveruri ale piesei "Perfect", reacțiile fanilor lui Ed Sheeran fiind preponderent pozitive.

La La Land + Perfect = LOVE! Corect? Dă-i un play!

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri