- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente
- Muschiulet de porc 400g
- Piept de curcan cu piele 400g
- Spanac frunze
- Sare,
- Piper,
- Usturoi,
- Nuscoara
Mod de preparare
Se desface pielea de pe pieptul de curcan apoi se fasoneaza in asa fel incat sa se obtina un baton asemanator la dimensiune cu muschiuletul de porc.
Intre cele doua bucati de carne se pune spanacul blanșat, se asezoneaza cu sare, piper, nucsoara si usturoi.
Se infasoara in pielea de curcan si se strange in folie de aluminiu.
Se prajeste in tigaie pe toate partile, apoi se pune in cuptor la 175 de grade Celsius pana ajunge la temperatura de 70 de grade Celsius la mijloc.