Ingrediente
- 250 g file de crap
- 150 g malai
- 75 g branza de capra
- 3 frunze salvie
- ulei de masline
- 2 catei usturoi
- Sare, piper
Mod de preparare
Aurelia Moscu a preparat, in episodul 5 Top Chef, un "file de crap cu mamaliga aromatizata". Sa aflam si noi reteta sa.
File-ul de crap se sareaza, se pipereaza, se da prin putin malai si se prajeste in ulei de masline incins si aromatizat cu 2 catei de usturoi.
Se prepara mamaliga. Cand este aproape gata, se adauga branza de capra sfaramata si frunzele de salvie tocate marunt.
Asta e tot, reteta este gata!
Pofta buna!
Reteta Aureliei Moscu: Vita Kobe, pe pat de fenel si sparanghel si sos de ciuperci, aromatizat cu ulei de trufe bianco... Echipa lui Dan Bogatu: File de nisetru, pe pat de risotto cu sampanie si ratatouille inobilat cu sos de butterlemon si s...