Ingrediente
- 25 g telina
- 50 g conopida
- 50 g dovleac
- 50 g cartof
- 25 g ceapa
- 30 ml smantana dulce
- 5 picaturi ulei de trufe
- Sare, piper
Mod de preparare
Dragos Bercea a gatit, sub indrumarea echipei lui Razvan Alexandru, o "crema de conopida si dovleac (bostan), inobilata cu ulei de trufe". Sa vedem reteta sa:
Se fierb legumele, apoi se zdrobesc cu blenderul.
Tip: cartoful are rol de ingrosare, datorita amidonului din compozitie,
Apoi, se adauga smatana dulce si se amesteca, pana ce obtii o crema fluida si omogena. Se asozeneaza dupa gust cu sare si piper, se serveste in bol, aromata cu ulei de trufe si crutoane de paine.
Asta e tot, reteta este gata.
Pofta buna!
Desertul Ceraselei Lungu: Placinta cu branza si sos de vanilie... Reteta Aureliei Moscu: Vita Kobe, pe pat de fenel si sparanghel si sos de ciuperci, aromatizat cu ulei de trufe bianco...