Antena Căutare

Reteta lui Nico Lontras: Cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi

Nico Lontras a fost felicitat de chef Hadad pentru aspectul preparatului sau exclusivist de la Top Chef:"cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi". Sa afla reteta sa.

Reteta lui Nico Lontras

Ingrediente

  • Pentru gem de rosii (un borcan mic)
  • 600 g rosii fara miez și tocate
  • 150 g zahar
  • 1-2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 1/4 lingurita de sare
  • Pentru stafide picante (4 portii):
  • 100 g stafide
  • 100 ml de apa sau vin alb
  • 1/4 lingurita de ghimbir pudra
  • 1/4 lingurita nucsoara pudra
  • Suc de la 1/2 portocala
  • Crema de mascarpone cu cocos (4 portii):
  • 150 g branza mascarpone
  • 3 linguri de lapte de cocos
  • 2 lingurite zahar pudra
  • 2 linguri de nuca de cocos fulgi
  • Pentru crema de Philadelphia cu cafea (4 portii):
  • 1-2 lingurite praf de cafea instant
  • 1 lingura de apa
  • 200 g branza Philadelphia
  • 50 g zahar pudra
  • 1/4 lingurita de extract de vanilie

Mod de preparare

Nico Lontras a gatit un preparat exclusivist pentru Top Chef: "Cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi". Sa aflam reteta sa.

Articolul continuă după reclamă

Pentru gemul de rosii:

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x