HomeTop ChefReteteReteta lui Nico Lontras: Cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi
Reteta lui Nico Lontras: Cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi
Nico Lontras a fost felicitat de chef Hadad pentru aspectul preparatului sau exclusivist de la Top Chef:"cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi". Sa afla reteta sa.
Publicat: Marti, 27 Noiembrie 2012, 12:24 |
Actualizat Luni, 05 Aprilie 2021, 23:26
Reteta lui Nico Lontras
Ingrediente
Pentru gem de rosii (un borcan mic)
600 g rosii fara miez și tocate
150 g zahar
1-2 linguri de suc proaspat de lamaie
1/4 lingurita de sare
Pentru stafide picante (4 portii):
100 g stafide
100 ml de apa sau vin alb
1/4 lingurita de ghimbir pudra
1/4 lingurita nucsoara pudra
Suc de la 1/2 portocala
Crema de mascarpone cu cocos (4 portii):
150 g branza mascarpone
3 linguri de lapte de cocos
2 lingurite zahar pudra
2 linguri de nuca de cocos fulgi
Pentru crema de Philadelphia cu cafea (4 portii):
1-2 lingurite praf de cafea instant
1 lingura de apa
200 g branza Philadelphia
50 g zahar pudra
1/4 lingurita de extract de vanilie
Mod de preparare
Nico Lontras a gatit un preparat exclusivist pentru Top Chef: "Cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi". Sa aflam reteta sa.