În ediţia a patra de "Top Chef”, invitatul special va fi Andreea Marin. Astfel că, în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, cei 12 concurenţi rămaşi în concurs vor avea ocazia să o răsfeţe pe zâna surprizelor cu preparatele pe care ea le-a propus, recitând o poezie sub formă de ghicitoare de-a lui Păstorel Teodoreanu.
Astfel că, bucătarii au fost provocaţi să gătească sarmale tradiţionale alături de două preparate care să se potrivească cu povesta propusă de Andreea.
"Îmi place să mănânc, îmi place viaţa, îmi plac mâncărurile tradiţionale, îmi plac tocăniţele moldoveneşti, îmi plac sarmalele”, a mărturisit invitata.
Alexandru Iacob, unul dintre căpitanii de echipă, a impresionat-o pe Andreea cu preparatele pe care el şi colegii lui le-au făcut. Faptul că este din Roman, oraşul în care şi invitata serii s-a născut, l-a ajutat să o impresioneze cu reţetele specifice zonei.
”Mi-ai trezit emoţii mari, bunicul meu mânca aşa, mămăligă cu chişleag (lapte bătut). Uite, chiar m-am emoţionat."
Ineditul preparatului a fost chitanul, pâinea reinterpretată specifică zonei moldoveneşti, preparat cu care Andreea a fost de-a dreptul cucerită: ”Auzi, îmi dai şi mie numărul tău de telefon?”
În ediţia ”Top Chef” ce va fi difuzată în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla care au fost preparatele cu care Andreea Marin a fost impresionată, dar şi ce au avut concurenţi de spus atunci când au aflat pentru cine vor găti.