Intr-un interviu acordat revistei GoodFood, el a afirmat: „Misiunea de jurat Top Chef este pentru mine o onoare si o recunoastere. Cat despre arta culinara, pot spune ca este un domeniu deosebit de complex si, din pacate, prea putin cunoscut la noi. Sper ca prin aceasta emisiune cat mai multi oameni sa constientizeze acest aspect si cat de greu e sa ajungi la un nivel superior in domeniu. In arta culinara ai nevoie, pe langa ani de experienta, de Har de la Dumnezeu pentru a face diferenta si pentru a te identifica.”
Tudor Constantinescu a studiat gastronomia in Belgia, unde a lucrat cu faimosi ciocolatieri belgieni printre care: Wittamer, Marcolini, Herman Van Dender, iar patru ani a fost consultant pentru reteaua hoteliera Marriott si pentru operatorul de vase de croaziera Royal Caribbean. S-a intors in tara in 2006 si a inventat un concept revolutionar de cofetarie de pe piata autohtona, all in one: Chocolat Boutique Restaurant. Specificul restaurantului este in mare parte de inspiratie franceza, completat cu elemente care aduc un aer cosmopolit, preluate din calatoriile sale prin lume. Rezultatul este un concept original, fara corespondent in afara tarii.