Antena Căutare

S-a îndrăgostit nebuneşte şi a renunţat la tot pentru el. Adriana a trăit o poveste de iubire traumatizantă alături de un bărbat din Arabia Saudită: „Fetița mea era martora violenței tatălui ei”

Adriana a trăit o poveste de iubire traumatizantă cu un bărbat de origine arabă. Aceasta a reușit să scape de el, dar fetița ei a rămas în Arabia Saudită. Acum, femeia varsă lacrimi amare de dorul micutei ei.

Adriana a trăit o poveste de iubire traumatizantă cu un bărbat de origine arabă. Aceasta a reușit să scape de el, dar fetița ei a rămas în Arabia Saudită. Acum, femeia varsă lacrimi amare de dorul micutei ei.

Adriana s-a îndrăgostit la 34 de ani de un bărbat din Arabia Saudită pe care l-a cunoscut pe internet. A sperat că va fi iubirea vieţii ei, a acceptat să se căsătorească imediat ce l-a întâlnit şi a plecat din România deşi avea aici o fiică.

“Ne-am cunoscut în 2002 şi ne-am căsătorit un an mai târziu, după ce venit în România hotărât să se căsătorească cu mine, l-am admirat foarte mult. Ana a venit pe lume la Riad, acolo unde femeile nu au voie să iasă neînsoţite din casă şi aşteaptă un bărbat să le scoată afară. Noi locuiam într-un apartament închiriat pentru că familia lui nu a vrut să mă cunoască, ei nu au acceptat niciodată căsătoria noastră”, a explicat Adriana, la “Totul pentru dragoste”.

Cum a continuat povestea aflăm din clipul de mai sus!

O poveste de iubire ca în filme. Simona şi Gabriel, o relaţie cum rar ţi-e dat să mai vezi: "Diferenţa de vârstă di... O româncă cere cu disperare ajutorul autorităților pentru a-și recupera copilul de la soțul arab! „Nici nu-mi dau seama ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x