Antena Căutare

S-a îndrăgostit nebuneşte şi a renunţat la tot pentru el. Adriana a trăit o poveste de iubire traumatizantă alături de un bărbat din Arabia Saudită: „Fetița mea era martora violenței tatălui ei”

Adriana a trăit o poveste de iubire traumatizantă cu un bărbat de origine arabă. Aceasta a reușit să scape de el, dar fetița ei a rămas în Arabia Saudită. Acum, femeia varsă lacrimi amare de dorul micutei ei.

Adriana a trăit o poveste de iubire traumatizantă cu un bărbat de origine arabă. Aceasta a reușit să scape de el, dar fetița ei a rămas în Arabia Saudită. Acum, femeia varsă lacrimi amare de dorul micutei ei.

Adriana s-a îndrăgostit la 34 de ani de un bărbat din Arabia Saudită pe care l-a cunoscut pe internet. A sperat că va fi iubirea vieţii ei, a acceptat să se căsătorească imediat ce l-a întâlnit şi a plecat din România deşi avea aici o fiică.

“Ne-am cunoscut în 2002 şi ne-am căsătorit un an mai târziu, după ce venit în România hotărât să se căsătorească cu mine, l-am admirat foarte mult. Ana a venit pe lume la Riad, acolo unde femeile nu au voie să iasă neînsoţite din casă şi aşteaptă un bărbat să le scoată afară. Noi locuiam într-un apartament închiriat pentru că familia lui nu a vrut să mă cunoască, ei nu au acceptat niciodată căsătoria noastră”, a explicat Adriana, la “Totul pentru dragoste”.

Cum a continuat povestea aflăm din clipul de mai sus!

Omar, copilul-fenomen de la "Next Star", şi-a adus părinţii la "Totul pentru dragoste". Cristina şi ... O româncă cere cu disperare ajutorul autorităților pentru a-și recupera copilul de la soțul arab! „Nici nu-mi dau seama ...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x