Antena 1 lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: TEATRU TV

In aceasta primavara Antena 1 va surprinde din nou telespectatorii din Romania cu un proiect remarcabil dedicat iubitorilor de teatru si nu numai.

Intitulat TEATRU TV, programul, care are la baza o idee originala a actorului Mihai Bendeac, isi propune sa readuca in atentia publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele unor importante institutii teatrale din Romania cu unii dintre cei mai iubiti actori. „Acest proiect este doar inceputul revenirii divertismentului de buna calitate. Mi-am pus in joc intreaga cariera pentru asta”, spune Mihai Bendeac.

Spectacolele sunt realizate impreuna cu Teatrul de Comedie si vor fi difuzate la Antena 1 din 6 martie, timp de patru saptamani. In cadrul evenimentelor publicul se va putea intalni cu personalitati marcante ale scenei romanesti, invitati de prima mana, toate in decoruri de poveste.

Odata cu lansarea acestui proiect Antena 1 lanseaza si o campanie de sustinere a teatrului romanesc in care vor fi implicate vedete de televiziune, actori, cantareti care vor incuraja publicul sa fie alaturi de teatrul romanesc de calitate.

Biletele pentru stagiunea TEATRU TV se pun in vanzare incepand de astazi si vor putea fi procurate la pretul de 120 de lei de la Casa de bilete a Teatrului de Comedie.

Ultimele știri