Antena Căutare

Cristiana și Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" au avut parte de cea mai tare surpriză. Ce veste au primit, după ce au mers la ecograf

Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Viitorii părinţi au primit o veste excelentă din partea medicului.

Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Viitorii părinţi au primit o veste excelentă din partea medicului.

Cei doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au mers la ecografie, iar medicul care monitorizează sarcina Cristianei le-a mărturisit că vor avea un băieţel, potrivit spynews.ro.

"Vreau să împart cu voi cea mai mare fericire din viaţa mea, am cea mai frumoasă soţie care va aduce pe lume comoara noastră, băieţelul nostru! Dumnezeu este alături de noi şi are grijă de minunea noastră. Te iubesc, soţia mea. Tu şi puiul nostru sunteţi tot ce am mai scump pe această lume. Vă iubesc enorm de mult", a scris Marian pe pagina sa de socializare.

Andrei, pe ce femeie ai pus mâna! Cristina de la ”Mireasă pentru fiul meu”, irezistibil de sexy la malul mării... Îl mai ţii minte pe Raul Popa de la "Insula Iubirii"? Ce mai face ispita care a încercat să îi fure inima Lore...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x