Căutare Live

Cristiana și Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" au avut parte de cea mai tare surpriză. Ce veste au primit, după ce au mers la ecograf

Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Viitorii părinţi au primit o veste excelentă din partea medicului.

Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Viitorii părinţi au primit o veste excelentă din partea medicului.

Cei doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au mers la ecografie, iar medicul care monitorizează sarcina Cristianei le-a mărturisit că vor avea un băieţel, potrivit spynews.ro.

"Vreau să împart cu voi cea mai mare fericire din viaţa mea, am cea mai frumoasă soţie care va aduce pe lume comoara noastră, băieţelul nostru! Dumnezeu este alături de noi şi are grijă de minunea noastră. Te iubesc, soţia mea. Tu şi puiul nostru sunteţi tot ce am mai scump pe această lume. Vă iubesc enorm de mult", a scris Marian pe pagina sa de socializare.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Îl mai ţii minte pe Raul Popa de la "Insula Iubirii"? Ce mai face ispita care a încercat să îi fure inima Lore...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri