Live acumiRoast Istoric
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Cristiana și Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" au avut parte de cea mai tare surpriză. Ce veste au primit, după ce au mers la ecograf

Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Viitorii părinţi au primit o veste excelentă din partea medicului.

Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Viitorii părinţi au primit o veste excelentă din partea medicului.

Cei doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au mers la ecografie, iar medicul care monitorizează sarcina Cristianei le-a mărturisit că vor avea un băieţel, potrivit spynews.ro.

"Vreau să împart cu voi cea mai mare fericire din viaţa mea, am cea mai frumoasă soţie care va aduce pe lume comoara noastră, băieţelul nostru! Dumnezeu este alături de noi şi are grijă de minunea noastră. Te iubesc, soţia mea. Tu şi puiul nostru sunteţi tot ce am mai scump pe această lume. Vă iubesc enorm de mult", a scris Marian pe pagina sa de socializare.

Recomandari