Live acumFilm: John Wick
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Fanii de la „Mireasă”, teribil de îngrijorați pentru ea. Natașa le-a confirmat temerile: „Da, sunt în Italia la mama!”

Deși controversată, Natașa, fosta concurentă din Casa Mireselor, a fost foarte iubită de publicul "Mireasă pentru fiul meu".  Fanii o susțin frecvent prin mesaje de încurajare și comentarii pe Facebook pe fosta concurentă.

Deși controversată, Natașa, fosta concurentă din Casa Mireselor, a fost foarte iubită de publicul "Mireasă pentru fiul meu". Fanii o susțin frecvent prin mesaje de încurajare și comentarii pe Facebook pe fosta concurentă.

De data asta, odată cu tragedia care s-a abătut asupra orășelului Amatrice, admiratorii Natașei s-au panicat. Încă de când a fost anunțat cutremurul, fanii au fost teribil de îngrijorați pentru fosta concurentă, aflată în vacanță în Italia, la mama ei.

Nu sunt in Romania, sunt în Italia, la mama! Din fericire pentru noi, în sudul Italiei nu s-a simțit cutremurul. ...a lovit doar centrul Italiei”, i-a liniștit Natașa. Blondina este foarte apropiată de cea care i-a dat viață și care a plecat în străinătate pentru ca tinerei să nu-i lipsească nimic.

O fată hortărâtă, dar fără noroc în dragoste

La 26 de ani, Natașa din Sălaj știa ce vrea de la viață: un băiat cu care să se căsătorească. De patru ani își dorea să ajungă în Casa Mireselor, iar dorința i s-a împlinit. Din păcate, nu a rezistat până la final în competiție, iar mama sa a fost cea care a alinat-o.

Recomandari