FOTO & VIDEO! A treia zi de auditii X Factor Bucuresti a adus o ploaie de autografe

A treia zi de auditii X Factor a adus la Bucuresti ploaie...de autografe. Cateva mii de oameni au venit deja la intalnirea de gradul X cu Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina. Concurentii tremura de emotii, dar alaturi de ei sunt Razvan Simion si Dani Otil. A mai ramas foarte putin timp in care urmatorul super star al Romaniei poate urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti.Mai emotionati sau mai siguri pe ei, fiecare concurent a incercat si va incerca sa convinga juriul si publicul ca are tot ce ii trebuie pentru a fi viitorul mare artist al Romaniei: voce, charisma, prezenta scenica, originalitate. Pentru multi a fost pentru prima data cand au cantat in fata unui public atat de numeros. In fata concurentilor, in fiecare zi a auditiilor, in public, s-au aflat peste 1000 de oameni printre care rude, prieteni, colegi sau... vedete.

Vino si tu in public pentru a trai emotiile X Factor!

Inscrie-te AICI!

Crina Abrudan, Cristina Dochianu, Anamaria Stancu, Mirela Boureanu Vaida, Alina Puscas, Andrei Aradits, Andreea Balan, Mihai de la Akcent sau Vladimir Draghia au fost doar o parte dintre cei care au venit sa asiste la auditiile cu juriul X Factor. A inceput inca o zi de spectacol absolut la Sala Palatului.

2011/08/01//343591-x5.jpg

Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina, alaturi de Dani Otil si Razvan Simion, au strabatut toata tara in cautarea urmatorului superstar al Romaniei. Prin fata juriului au trecut deja aproape 500 de participanti de toate varstele, gata sa-i convinga pe cei trei ca au factorul X. Pentru multi, a fost pentru prima oara cand au cantat pe o scena si, mai ales, in fata sutelor de oameni veniti fie sa participe la un show cum nu s-a mai auzit.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Peste 4000 de oameni au participat la Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi la prima etapa a show-ului pe care Antena 1 il va lansa in aceasta toamna.

Viziteaza si pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania

Ultimele știri