Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Splash! Vedete la apă: Giani Kiriță practică taekwondo de șase luni de zile

Giani Kiriță, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 23 iulie, încercând să-și depășească limitele la “Splash! Vedete la apă”, practică taekwondo, de mai bine de șase luni. L-a convins să încerce acest sport antrenorul său de fitness, Călin Novăcescu. De atunci, Giani merge zilnic la antrenamente. “De șase luni de zile, de luni până vineri, fac câte o oră și jumătate fitness și taekwondo”.

Giani Kiriță, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 23 iulie, încercând să-și depășească limitele la Splash! Vedete la apă”, practică taekwondo, de mai bine de șase luni. L-a convins să încerce acest sport antrenorul său de fitness, Călin Novăcescu. De atunci, Giani merge zilnic la antrenamente. De șase luni de zile, de luni până vineri, fac câte o oră și jumătate fitness și taekwondo.

Taekwondo, una dintre cele mai vechi arte marțiale, este practicat de peste 2000 de ani în Peninsula Coreeană. În prezent, este foarte popular în lume ca disciplină sportivă. Taekwondo reprezintă o metodă de luptă fără arme, utilizând tehnici defensive și ofensive executate cu membrele inferioare și superioare.

La „Splash!”, fostul fotbalist își dorește să facă o figură bună și să-și învingă teama de înălțime. Nici de la etajul 1 nu pot să mă uit!”, spune el. Cu apa însă are o relație foarte bună: “Știu să înot de mic copil. Apa e sora mea”, a mai zis Giani.

Recomandari