Antena Căutare

Happy Channel va difuza miniseria Forsyte Saga în fiecare duminică, de la 20.00, începând cu 9 mai

Un remake al seriei cu același nume din anul 1967, miniseria Forsyte Saga (2002) va avea premiera duminică, 9 mai, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Serialul Forsyte va putea fi difuzat la Happy Channel și prezintă publicului o poveste aparte

Antena 1

Forsyte Saga urmărește povestea unei familii de clasă mijlocie superioară din era Victoriană.

Cele două personaje principale, Soames Forsyte (Damian Lewis) și vărul său Jolyon Forsyte (Rupert Graves), își trăiesc viețile cât se poate de diferit.

Miniseria Forsyte Saga va putea fi urmărită la Happy Channel

Astfel, dacă Soames este o persoană respectabilă, care se ghidează după reguli și este complet îndrăgostit de Irene (Gina McKee), Jolyon este un artist cu spirit liber care își părăsește soția pentru a trăi alături de dădacă.

Viețile lor și cele ale urmașilor familiei se vor întretăia pe parcursul a trei decenii, iar bucuriile, dar și dramele acestora sunt prezentate emoționant în această ecranizare a celebrelor romane ale scriitorului britanic John Galsworthy, distins cu Premiul Nobel pentru Literatură în anul 1932, „pentru distinsa artă a narațiunii care ia forma superioară în „The Forsyte Saga”.

imagine/secvență in care personaje din forsyte danseaza la un bal

Serialul Forsyte prezintă frământările unei familii vechi victoriene

Forsyte Saga este o dramă epică despre relații, putere și bani. Acesta relatează viețile unei familii engleze din clasa mijlocie de peste 34 de ani. Chiar dacă la suprafață Forsytes pare cea mai puternică familie victoriană, timpul va demonstra că în spatele ușilor stau relații nefericite și brutale, pline de tensiuni și gelozii.

Ecranizarea acestei piese îndrăznețe folosește un ritm alert și o caracterizare puternică a personajelor implicate. Povestea se întinde pe șase episoade, care prezintă o drama inteligentă și sofisticată despre lumea unei familii londoneze puternice, pline de farmec și de succes.

„The Forsyte Saga” prezintă în detaliu viața londoneză de la începutul secolului al XX-lea. O dinastie de la sfârșitul secolului, care prezintă existența lor prosperă la apogeul epocii victoriene, prin tranziția către epoca modernă. Forsytes se protejează de realitățile frământărilor sociale prin clasa și bogăția lor, dar supraviețuirea lor este întotdeauna amenințată de slăbiciunile umane familiare.

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x