Căutare Live

Irina Loghin aplaudă vestea că va fi imitată sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

Cătălin Bordea se transformă în Fuego şi cântă “Măicuţa vrea să mă-nsor”, în duet cu Ana Odagiu, care o va imita pe Irina Loghin, sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Cătălin Bordea se transformă în Fuego şi cântă “Măicuţa vrea să mă-nsor”, în duet cu Ana Odagiu, care o va imita pe Irina Loghin, sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Fuego s-a bucurat la aflarea veştii că va fi personaj la “Te cunosc de undeva!” şi va urmări, la rându-i emisiunea. “Eu sunt acum cu doamna Irina (n.n. Irina Loghin) şi dânsa aplaudă vestea. Bravo, e frumos că au făcut asta. Atât timp cât astfel de lucruri sunt făcute cu decenţă şi bun simţ, nu pot decât să mă bucur. De altfel, eu am fost invitat la una dintre ediţii, în juriu, la “Te cunosc de undeva!” şi mi-a plăcut foarte mult!”, a declarat artistul.

Ana Odagiu, tânăra cântăreaţă care o va imita pe Irina Loghin, ne-a mărturisit că este prntru prima oară când îmbracă un costum tradiţional şi când cântă muzică populară. “Fota, veche de o sută de ani, era foarte frumoasă, dar cam grea. Greu mi-a fost şi cu acel coc, m-a durut pielea capului trei zile după aceea, dar şi cu lentilele de contact pe care a trebuit să le port. În rest, m-am simţit ca o doamnă. Şi pentru Bordea a fost o premieră, nu mai cântase niciodată pe o scenă în faţa unui public atât de numeros. M-am bucurat că am fost împreună cu Bordea la “Te cunosc de undeva!”. Cred că facem o pereche foarte mişto pe scenă. A fost o nebunie!”, povesteşte aceasta. Alături de ea, pe parcursul filmărilor, s-a aflat sora ei, Monica Odagiu, la rândul ei cântăreaţă, care a venit să o susţină.

Cum apreciază juraţii transformarea celor doi, vedeţi sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Alina Puşcaş, în danteluri fine, azi, la debutul ei în teatru... Monica Petrică îi terorizează pe colegii săi de juriu...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri