Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

A tradus 5000 de filme, dar a văzut de patru ori mai multe. Irina Margareta Nistor, îndrăgitul critic de filme și prezentatoare Happy Channel, și-a spus povestea la “CulTOUR”, ediție care se va difuza astăzi de la 17.30, unde a vorbit despre marea sa pasiune și felul în care a început acest drum pentru ea.

A tradus 5000 de filme, dar a văzut de patru ori mai multe. Irina Margareta Nistor, îndrăgitul critic de filme și prezentatoare Happy Channel, și-a spus povestea la CulTOUR, ediție care se va difuza astăzi de la 17.30, unde a vorbit despre marea sa pasiune și felul în care a început acest drum pentru ea.

Prima dată a mers la cinema, la vârsta de doi ani, împreună cu mama ei. Primul film pe care l-a văzut a fost unul Disney, “Alba ca Zăpadă”. De-a lungul carierei, Irina Margareta Nistor a tradus 5000 de filme, dintre care 3000 doar în anii ‘80, și a vizionat de patru ori mai multe.

“Vreo 20.000 de mii. Văd tot timpul filme, văd foarte multe și oriunde, și de tot felul. Fie că sunt documentare, fie că sunt animații, filme vechi, filme noi. Sunt înnebunită după filmele alb-negru, după filmele anilor ‘30.”, a povestit ea.

Primul videoplayer l-a cumpărat în 1991. “Un video costa cât o mașină(…)M-a întrebat cineva ce făceam cu banii, cred că ceea ce fac și acum. Îmi place foarte tare să fac cadouri și să dau petreceri. Să fie spectaculoase, să fie plăcute, și să mă gândesc la fiecare în parte ce i-ar face plăcere, să plece acasă cu un cadou dacă e, de Crăciun sau de Paște”, mărturisește aceasta.

Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30, în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

Ultimele știri