Antena Căutare

MISS MONDEN, locul unde fetele SEXY pot sa devina vedete!

Iulia, Cristina si Isabela au fost prezente in platoul de la Neatza, fiind cele trei finaliste de astazi ale concursului "Miss Monden”. Insa, FAZA ZILEI a venit din partea matinalilor de la Antena 1!

Razvan si Dani au cazut, in direct, de pe un... cal improvizat! Nu rata imaginile, pentru ca "nici nu stii ce pierzi"... asa cum ar spune un fost patron de televiziune.

Revenind la finalistele de la MISS MONDEN, astazi au fost prezente in studio o moldoveanca, o banateanca si o ardeleanca:

- Iulia Rebegea, din Piatra Neamt, pune des muraturi, "ca o adevarata moldoveanca", iar momentan locuieste in Bucuresti.

- Cristina Almasan, in varsta de 20 de ani, din Timisoara, studenta in anul doi la actorie. Crede ca o banateanca ar da bine langa alti doi banateni, daca ar deveni reporterita de monden la Neatza. Sau reporterita de razboi, dupa cum descrie, mai nou, Dani acest job. Si ea traieste tot in Bucuresti.

- Isabela Muntean s-a nascut la Targu Mures, dar locuieste in Bucuresti. Este o pretenedenta bronzata, care merge vara la plaja si iarna la solar. Se descrie ca fiind este draguta, amabila, emotiva, dar si incisiva, desi uneroi se bat cap in cap aceste ultime doua calitati.

"Plasa de stele": Mihai Mitoseru le face farse copiilor... Antena 1 lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: TEATRU TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x