Căutare Live

O fostă concurentă de la "Hell's Kitchen" înșelată și amenințată de soțul său cu poze indecente

Valentina Ionescu, fosta concurentă de la "Hell's Kitchen", are o poveste de viaţă impresionantă

Valentina Ionescu, fosta concurentă de la "Hell's Kitchen", are o poveste de viaţă impresionantă.

După un an de chin, aceasta s-a despărțit de soțul său, care a înșelat-o cu o tânără mult mai tânără ca ea.
Invitată la ”Star Matinal”, Valentina Ionescu a dezvăluit că a divorțat de soțul său și că a rămas cu băiatul pe care îl au împreună.
”Mai aveam puțin și împlineam 18 ani de când mă numeam Valentina Ionescu și în ultimul an s-a schimbat totul. Am fost un om care a permis să se întâmple acest lucru. Nu dădea semne că mă înșela. Ajunsesem să mă consider un monstru când mă uitam în oglindă. Era o virtute să mă consider căsătorită. Nu îmi regret trecutul, am făcut niște lucruri frumoase împreună.
Când stai cu un soț în casă, normal că nu mă cenzuram în fața bărbatului meu. În iubire nu există cenzură. Chiar dacă va publica aceste imagini...Nu am făcut nimic din ce nu fac doi soți...
Eu o să fac tot posibilul ca acest copil să aibă o relație frumoasă cu tatăl lui. L-am învățat că nimic nu durează veșnic. Acum, totul este pe repede înainte”
, a spus fosta concurentă de la "Hell's Kitchen"

Unul dintre concurenții de la "Insula Iubirii" are pregătit inelul pentru iubita sa! O va cere sau nu de soţie... Natașa, adusă în pragul nebuniei, sare la gâtul lui Cătălin: ”Nu-l suport, îmi vine să-i dau un pumn în bot!”...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri