OCTAVIA GEAMANU

Octavia Geamanu a intrat in presa din postura de redactor la ziarul "Impact in Gorj". Dupa doi ani a decis sa intre in televiziune si a luat castingul la Antena 1. A facut modeling, teatru, dar tot televiziunea a ramas marea dragoste. Dupa doi ani la GSP TV, a revenit la Antena 1.

Octavia Geamanu - de la Observator

Octavia a intrat in lumea jurnalismului acum mai bine de noua ani. A inceput in presa scrisa si a continuat in cadrul statiei locale Antena 1 Targu-Jiu. Din anul 2007, Octavia a venit in Bucuresti si timp de un an si jumatate a ocupat pozitia de reporter al Antenei 1.

Au urmat doi ani ca prezentator al Stirilor GSP TV, televiziunea de sport din cadrul Intact Media Group. Din septembrie 2010, Octavia s-a reintors in redactia Observatorului ca reporter.

Din iulie 2011, Octavia va asteapta in fiecare final de saptamana la pupitrul Observatorului orei 7, orelor 13 si orelor 16.

Octavia - Omul

Absolventa a Facultatii de Litere, Octavia este pasionata de calatorii. Gata intotdeauna sa descopere oameni si locuri noi, este adepta vacantelor neplanificate, cu bagaje putine si cu prieteni dragi in jurul ei.

In putinul timp liber, Octavia face jogging, asculta muzica, danseaza, invata sa gateasca si citeste. Se declara, deasemenea, ca fiind un „Sagetator" optimist, energic si extrem de prietenos.

Ultimele știri