Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Publicul face show-ul la Te cunosc de undeva!

Te cunosc de undeva! se apropie cu pasi repezi de marea finala live. Atunci, publicul va fi cel care va decide cine va fi marele castigator al premiului de 15.000 de euro, bani ce for fi donati unei cauze sociale. Si pentru ca Antena 1 este mereu aproape, tot telespectatorii vor fi cei care vor face ultima gala, prin alegerea artistilor pe care cei opt concurenti ii vor avea de interpretat.

Astfel, incepand de sambata, 28 aprilie si pana pe 15 mai, telespectatorii vor putea vota pe site-ul www.tecunoscdeundeva.a1.ro, transformarile pe care vor trece patru dintre cei opt concurenti: Delia, Jorge, Dan Helciug, Maria Buza, Lora, Iulian Vasile, Julia Jianu si CRBL in marea finala Te cunosc de undeva!.

Pe site-ul show-ului, fiecare vedeta va avea trei propuneri dintre care telespectatorii vor putea alege cate una pentru fiecare concurent. Voturile vor fi vizibile pe site astfel ca utilizatorii vor urmari in timp real alegeriole telespectatorilor si vor stii prin ce transformari incredibile vor trece finalistii.

Te cunosc de undeva! a trecut deja de jumatatea primului sezon, iar telespectatorii au putut vedea pe scena super show-ului de la Antena 1 o serie de vedete nationale si internationale carora le-au dat viata cei opt concurenti. Tranformarile incredibile prin care au trecut Lora, CRBL, Delia, Jorge, Julia Jianu, Iulian Vasile, Dan Helciug sau Maria Buza au fost atat de look, cat si de atitudine si timbru vocal.

Sambata viitoare, o noua editie Te cunosc de undeva! le aduce telespectatorilor noi personaje de senzatie. Vor canta pe scena super show-ului: Vaya con Dios, Nicu Covaci, Maria Tanase, Julio Iglesias, Alex Velea, Corina Chiriac, Jennifer Lopez si Cesaria Evora. Show-ul a trecut deja de prima jumatate si se apropie cu pasi repezi de marea finala live, cea in care publicul va fi si el membru in juriu si in care premiul pus atunci in joc este de 15.000 de euro.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari