Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scandal de proportii la Mireasa pentru fiul meu! Nu rata maine o editie de gala incendiara!

Un scandal de proportii a zguduit recent casa Mireasa pentru fiul meu! Intre Gabriela si Adrian spiritele s-au incins atat de tare, incat s-a ajuns la gesturi de agresiune, aflate la limita difuzarii!

Pe fondul acestor tensiuni, anumiti concurenti au avut nevoie de ingrijiri medicale. La finala saptamanii, sambata de la ora 14:00, telespectatorii vor descoperi motivul acestui conflict si vor urmari pas cu pas ce s-a intamplat. Tot atunci, vor afla ce idila s-a infiripat pe litoral intre o concurenta si un fost concurent, dar si ce rasturnari de situatie s-au produs acolo.

La finala saptamanii, nominalizarile vor reveni, insa de data aceasta suspansul va fi dublu. Concurentii propusi spre eliminare vor parasi competitia la sfarsitul serii, prin urmare, nu vor mai avea la dispozitie o saptamana pentru a fi votati de catre telespectatori! Competitia devine din ce in ce mai stransa si mai dificila pe zi ce trece!

Mai multe informatii puteti afla accesand pagina oficiala a emisiunii mireasapentrufiulmeu.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/Mireasapentrufiulmeu.

Recomandari