Căutare Live

Smiley va canta cu orchestra Filarmonicii la lansarea ZU TV

Astazi, la Romexpo are loc un megaspectacol în premieră, Zu Music Awards, pentru lansarea de astazi a celui mai nou post de televiziune al Intact Media Group, ZU TV.

Astazi, la Romexpo are loc un megaspectacol în premieră, Zu Music Awards, pentru lansarea de astazi a celui mai nou post de televiziune al Intact Media Group, ZU TV.

ZU Music Awards este primul show grandios de premii muzicale din țară organizat de un post de radio, care ii reuneste cei mai importanti artiști din industria muzicală, si reprezinta, totodata, momentul lansarii super televiziunii pentru tineri, ZU TV.

Toate numele care conteaza in muzica vor fi, la Romexpo, la ZUMA. Spectacolul poate fi urmarit live pe ZU TV si pe platforma online Antena Play. Mii de spectatori vor fi prezenti la Romexpo pentru a vedeamegashow-ul, in care hiturile lui 2013 și creatorii lor vor primi premii de popularitate, in urma nominalizarilor fanilor. Spectatorii si telespectatorii vor fi martorii unor momente live spectaculoase,surprizele se vor ține lanț pe tot parcursul serii. Smiley va canta in premiera pe scena cu orchestra Filarmonicii. Trupa Holograf va performa alaturi de Antonia pentru prima oara intr-un show cu public. Andra va sustine doua momente artistice, unul dintre ele fiind interpretarea unui hit alaturi de Vunk.

Toate acestea si multe alte momente extraordinare urmeaza sa se intample incepand cu aceasta seara, la evenimentul care marcheaza lansarea celei mai cool televiziuni, ZU TV.

Foto: Facebook

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!... Răzvan şi Dani, preferaţii telespectatorilor...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri