Căutare Live

"Te cunosc de undeva" pune pret pe atitudine! Si Dalma Kovacs a avut din plin, pe "Sway" a lui Michael Buble

In editia de saptamana trecuta, 12 octombrie, Dalma a interpretat impecabil "Don't cry for me, Argentina". Si se pare ca nu vrea sa opreasca seria buna. A primit aprecieri si pentru "Sway", melodia unde a fost nevoita sa se transforme in Michael Buble

A ridicat nivelul dupa ce a cantat impecabil "Don't cry for me, Argentina", iar acum avea nevoie de-o noua transformare excelenta. Vorbim de Dalma Kovacs, care a trecut de la Madonna la Michael Buble mai mult decat foarte bine.

Atitudine, miscare, voce, carisma. Au urmat aplauzele si aprecierile juriului. Ce sa mai, i-a iesit si saptamana aceasta. Bravo, Dalma!

Vezi si alte transformari spectaculoase pe tecunoscdeundeva.a1.ro!

Puteti urmari editia integrala a emisiunii pe antenaplay.ro!

N-a oprit ploaia, dar a impresionat pe toata lumea! Pepe, moment emotionant la "Te cunosc de undeva"... O striga pe Angelina si o face foarte bine! Mike Diamondz a fost Harry Belafonte pe scena "Te cunosc de undeva"...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri