Căutare Live

Valkyrien, serialul-fenomen, acum și pe AntenaPlay! Cum te abonezi

La aniversarea de șapte ani, AntenaPlay vine cu un cadou şi deschide un nou capitol: serialul „Valkyrien”, care promite să vă ţină lipiţi de ecrane! 

Imagine din serialul „Valkyrien”, de pe AntenaPlay

AntenaPlay vine cu o surpriză de proporții pentru abonații săi! Este vorba despre super serialul „Valkyrien”, ce spune povestea unui doctor care pune bazele unei clinici ilegale şi se expune unor riscuri uriaşe, totul pentru a-şi vindeca soţia aflată în pragul morţii

Serialul „Valkyrien”, exclusiv pe AntenaPlay

Disperat şi dispus să facă orice compromis, medicul ajunge să trateze chiar şi criminali în încercarea de a o salva pe femeia iubită!

Sezonul integral este disponibil acum, exclusiv pe AntenaPlay. Poți urmări producțiile tale favorite de oriunde, de pe orice dispozitiv. Află AICI cum te poți alătura celor peste două milioane de utilizatori activi AntenaPlay.

citește și: „Inovație, la superlativ!”. Valkyrien, noul tău serial preferat, te așteaptă, exclusiv pe AntenaPlay

Urmărește clipul video de mai sus cu materialul celor de la Observator ca să descoperi imagini de senzație și informații despre serialul fenomen „Valkyrien”.

citește și: Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te cunosc de undeva!”, noi sezoane, la Antena 1!

Pe AntenaPlay găsești toate emisiunile tale preferate!

Noua formulă a toamnei la Antena 1 aduce, începând de luni, 7 septembrie, trei porții săptămânale de artă în farfurie ce poartă semnătura „Chefi la cuțite”, urmate de o seară de dramă intensă în „Sacrificiul” și muzică de neoprit în cadrul celui de-al nouălea sezon „X Factor”! Apoi, te distrezi pe cinste cu transformările din emisiunea Te cunosc de undeva și te bucuri de momente amuzante, la „iUmor”!

Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x