Vedetele au sustinut auditiile X Factor Bucuresti! Vino si tu in public!

Fenomenul X Factor a cuprins Bucurestiul! Auditiile cu juriul X Factor continua astazi in Capitala. Sute de oameni au venit deja la Sala Palatului, locul in care si astazi Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina vor cauta factorul X.

Urmatorul super star al Romaniei poate urca chiar astazi pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Cateva zeci de concurenti vor da astazi piept cu membrii juriului, dupa ce si ieri aproape 50 de romani au primit sansa de a demonstra ca au factorul X.

Vino si tu in public la auditiile X Factor!

Inscrie-te AICI!

Mai emotionati sau mai siguri pe ei, fiecare a incercat sa convinga juriul si publicul ca are tot ce ii trebuie pentru a fi viitorul mare artist al Romaniei: voce, charisma, prezenta scenica, originalitate. Pentru multi a fost pentru prima data cand au cantat in fata unui public atat de numeros. In fata lor, in public, s-au aflat peste 1000 de oameni printre care rude, prieteni, colegi sau... vedete.

Crina Abrudan, Cristina Dochianu, Anamaria Stancu, Mirela Boureanu Vaida, Alina Puscas sau Vladimir Draghia au fost doar o parte dintre cei care au venit sa asiste la auditiile cu juriul X Factor. Cei carora programul le permite au promis ca vor reveni astazi sau zilele viitoare.

Mii de oameni sunt asteptati azi sa isi sustina preferatii si sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit. Primii spectatori s-au adunat inca de la primele ore in fata Salii Palatului, iar auditiile sunt gata sa inceapa. Membrii juriului sunt pregatiti, Razvan si Dani au ajuns si ei la locatie si sunt gata sa ii incurajeze pe concurenti.

Auditiile sunt prima etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga. In urma acestora, aproximativ 350 de concurenti se vor califica in etapa urm a toare - tabara de pregatire. Pentru acesta, toti concurentii vor veni la Bucuresti, unde pe parcursul a trei zile de pregatiri si probe, juriul va selecta pentru etapele urmatoare cei mai buni 24 de concurenti.

2011/07/31//342947-ms_230711_x_factor_iasi_0008.jpg

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

Formatul X Factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu.

Ultimele știri