Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Și-a pus costumul de scafandru și a coborât în adâncul metroului! Cătălin Voicilă le arată lucruri inedite urmăritorilor, la emisiunea Like a star!

Noua emisiune de la Antena Stars, numită Like a star! vine cu o provocare pentru tinerii dezinhibați, dornici să atragă atenția internauților. Acest experiment social va ajuta 12 tineri să se afirme, folosind toate metodele de promovare pentru a crește numărul de urmăritori pe contul lor de Instagram. 

Noua emisiune de la Antena Stars, numită Like a star! vine cu o provocare pentru tinerii dezinhibați, dornici să atragă atenția internauților. Acest experiment social va ajuta 12 tineri să se afirme, folosind toate metodele de promovare pentru a crește numărul de urmăritori pe contul lor de Instagram.

Cătălin Voicilă este unul din concurenții curajoși ai acestei emisiuni. Acesta le-a arătat urmăritorilor lui că se pot face scufundări și la metrou! Într-un video detaliat postat pe pagina lui personală de Instagram, acesta s-a prezentat într-un costum de scafandru la metrou.

Citește și: A aruncat și banii și sutienul, lăsând totul la vedere! Naba Salem face totul pentru urmăritori, la emisiunea Like a star!

„Astăzi m-am trezit atât de special, încât am vrut să fiu și diferit!”, a spus Cătălin. Și diferit a fost! A reușit să atragă atenția oamenilor de la metrou instant și să-și ducă numărul până la capăt. Și-a dat jos hainele de pe el și a rămas într-un costum mulat de scafandru. Nu a uitat nici de labele de înot și de ochelari. A venit pregătit.

Citește și: Cum aprinzi țigara la microunde? Diana Iuliana îți arată cum, la emisiunea Like a star!

Cătălin a și probat costumul turnându-și o sticlă de apă pe el, astfel că era gata să treacă la scufundări. A așteptat să ajungă metroul în stație și s-a infiltrat prin mulțime precum un pește. Atât pe contul lui de Instagram cât și la metrou oamenii au început să râdă, fiind șocați de apariția lui.

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, începând din 21 octombrie, pe micile ecrane, la cârma emisiunii Like a star!, de la Antena Stars. Aceasta le propune telespectatorilor un experiment social media, în care 12 concurenţi (6 fete şi 6 bãieţi), ce vor locui împreunã în toatã aceastã perioadã, vor avea drept scop atragerea unui numãr cât mai mare de urmãritori pe o platformã social media. Emisiunea va fi difuzatã de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro