Antena Căutare

Adelina Chivu, primul interviu după anunțul că ea și Mihai Morar prezintă X Factor România. A revenit în televiziune după 16 ani

Invitată la Observator, Adelina Chivu a oferit primul interviu după revenirea la TV. Vedeta a povestit cum a reacționat Cristi Chivu când a aflat că soția lui va fi prezentatoarea noului sezon X Factor România.

Galerie
Adelina Chivu, primul interviu după revenirea la TV. Cum a reacționat Cristi Chivu când a aflat că soția lui va fi prezentatoarea noului sezon X Factor România | Antena 1

Vestea că Adelina Chivu prezintă noul sezon X Factor România i-a luat prin surprindere atât pe fanii show-ului cât și pe aceasta. Soția fostului căpitan al echipei naționale de fotbal a României revine în televiziune după o pauză de 12 ani în care s-a dedicat vieții de familie. Vedeta a dezvăluit că pe cât de uimită a fost de această propunere, pe atât de bucuroasă și entuziasmată că va face parte din proiect.

Adelina Chivu, primul interviu după revenirea la TV. Cum a reacționat Cristi Chivu când a aflat că soția lui va fi prezentatoarea noului sezon X Factor România

Invitată la Observator 12, Adelina Chivu a vorbit despre cum a primit propunerea de a prezenta X Factor România. În noul sezon, care aduce mai multe premiere, frumoasa prezentatoare TV face echipă cu Mihai Morar.

De asemenea, Adelina Chivu a dezvăluit că se bucură de toată susținerea soțului său, cât și a celor două fiice ale lor.

Citește și: Cine prezintă cel mai nou sezon X Factor. Prezentatorul TV revine pe micile ecrane ale publicului

Întrebată cu cine a lăsat copiii, vedeta a spus: „cu tatăl lor, bineînțeles, care este într-o pauză și chiar se bucură că are timp să petreacă timp doar cu fetele.

De când s-a retras din TV, Adelina Chivu s-a ocupat exclusiv de familie și după ce și-a susținut soțul în carieră, a venit rândul lui să facă acest lucru. Adelina și Cristi Chivu trăiesc în Milano și au două fiice adolescente.

„Eu chiar spun tuturor care mă întreabă. Eram puțin mai panicată că urma această perioadă de preadolescență, dar mai mult de dat un pic ochii peste cap, n-am avut situații delicate”, a spus aceasta.

Noua prezentatoare X Factor România a dezvăluit că propunerea a luat pe neprgătite, dar a fost încurajată de toți cei dragi să accepte noua provocare.

„Este surprinzătoare și pentru mine. Nu mă așteptam să vină această propunere. Nici nu m-am gândit. Am fost laută total prin surprindere. Noi eram în țară pentru o scurtă vacanță și când a venit telefonul nici nu am știut cum să reacționez”, a declarat ea.

„Cristi, în schimb a zis: ah, da! Clar, mergi! Eu acum sunt liber, pot să îți preiau din sarcini. Nu discut. Fetele, în extaz. S-au lăudat la toată școala, pentru că în Italia, X Factor este de departe cel mai important proiect de televiziune”, a mai povestit Adelina Chivu.

Soția fostului căpitan al naționalei a mai mărturisit că i-a fost dor de postura de om de televiziune însă abia acum a realizat lucru. În toți cei 16 ani de lipsa din TV și-a dedicat viața familiei.

Citește și: Imagini rare cu Cristi Chivu și Adelina, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Cei doi au fost însoțiți de fiicele lor

Despre relația cu colegul ei, Mihai Morar, aceast consideră că formează o echipe pe cinste.

„Ne cunoșteam, nu foarte bine. Dar ne-am înțeles foarte bine, încă de la prima ședință foto . Eu zic că am avut o chimie ș un vibe foarte bun împreună”, a mai mai adăugat.

În plus, prezentatoarea TV a oferit și câteva detalii detalii din culisele noului sezon X Factor România.

„Foarte important, că în acest sezon, vom descoperi și povestea din spatele lor. Ce experiențe de viață au avut și cum au ajuns la X Factor și cine i-a împins de la spate. Asta vă las să urmăriți”.

Adelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x