Căutare Live

Îţi mai aduci aminte de piesa "Coji de portocale"? Cristian Nistor face încă o încercare în lumea muzicii. ”X Factor va fi ultimul examen pentru mine”

Cunoscut în lumea muzicii din România de mai mulți ani, Cristian Nistor a fost prezent până acum în competiții precum Cerbul de Aur sau Eurovision. Descurajat de rezultate, acesta a decis să participe la audițiile ”X Factor” ca un ultim ”examen” al carierei sale.

Cunoscut în lumea muzicii din România de mai mulți ani, Cristian Nistor a fost prezent până acum în competiții precum Cerbul de Aur sau Eurovision. Descurajat de rezultate, acesta a decis să participe la audițiile ”X Factor” ca un ultim ”examen” al carierei sale.

Cristian Nistor devenea cunoscut în urmă cu 11 ani după ce a lansat piesa ”Coji de portocală”, împreună cu Simona Nae. Deși piesa încă le este cunoscută multora, numele lui Cristian are rezonanță doar în grupuri restrânse din lumea muzicală din România, spre amărăciunea sa.

Am avut o piesă acum vreo 11 ani, „Coji de portocale”. Este o marcă ce mă reprezintă, a prins foarte bine atunci și chiar am fost surprins să văd că încă se mai ascultă și în zilele noastre. Între timp am tot făcut muzică, însă cât a ajuns la public nu a ținut mereu de mine”, a mărturisit Nistor, care a decis ca anul acesta să participe la audițiile X Factor.

”Mă ocup cu muzica de la 17 ani, îmi doresc să fiu din nou pe scenă, să simt oamenii, să pot transmite. Ar fi cele mai fericite momente ale vieții mele. Cu siguranță <X Factor> poate să fie o reinventare a mea”, spune Cristian, care a mai participat până acum la competiții de amploare, precum ”Cerbul de aur” sau ”Eurovision”. Cu toate acestea, cariera sa nu a luat avânt cu adevărat, ceea ce la descurajat și, la doar 31 de ani, se gândește să caute o altă pasiune în care să își investească timpul și eforturile.

Nu e chiar ca la școală, dar <X Factor> este tot un soi de examen, poate ultimul pentru mine din categoria de interpretare pentru că au trecut anii peste mine, nu mai am 17 ani, încep să îmbătrânesc. Mă gândesc că poate ar fi cazul ca un fotbalist să atârne ghetele în cui în ceea ce privește participarea la concursuri”, a povestit descurajat Cristian Nistor, cel care a compus în ultimii ani melodii pentru unii dintre cei mai mari artiști din România.

Experiența în muzică și siguranța pe care ar trebui să o aibă pe scenă au fost anihilate de presiunea pe care Cristian Nistor a pus-o pe șansa sa la audițiile X Factor și de miza importantă pe care această etapă o reprezintă pentru întreaga sa carieră. Cum s-a descurcat și ce l-au sfătuit Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr., telespectatorii pot afla vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii X Factor.

Concurenții X Factor, sursă de inspirație pentru jurați. Delia cântă „Ce are ea” în varianta lăutărească... Imagini incendiare din culisele X Factor. Horia Brenciu a dat totul în vileag: "Delia nu mai e la fel, simt o răcea...
Ultimele știri