Antena Căutare

Marti, de la ora 19.00, Nadir isi asteapta fanele la o sesiune de gatit, in casa X Factor!

Idolul gospodinelor, Nadir Tamuz, invita toate fetele la o sesiune de cooking, astazi, de la ora 19.00, in casa X Factor. Invitatia e deschisa tuturor fetelor care doresc sa vada cat de bun e Nadir… in bucatarie. Este o ocazie unica pentru fetele care il sustin pe concurent sa il cunoasca pe adevaratul Nadir.

Marti, de la ora 19.00, Nadir isi asteapta fanele la o sesiune de gatit, in casa X Factor!
Nadir gateste pentru tine! Diseara, de la 19.00, in casa X Factor

“V-am tot amenintat cu surpriza... a sosit momentul mult asteptat:) GATESC PENTRU VOI FETELOR!
Toate fetele care vor sa ma cunoasca si sa petreaca cateva ore in compania mea sunt invitate marti seara la ora 19.00 in casa X Factor. Pentru mai multe detalii va rog lasati in mesaj numarul de telefon pentru a fi contactate. Va multumesc si abia astept sa va cunosc!”

Fetelor, stiti ce sa faceti daca vreti sa discutati “in privat” cu Nadir: lasati-i un mesaj cu numarul vostru de telefon pe pagina sa de Facebook si el promite sa va contacteze pentru a stabili toate detaliile.

Dupa a doua Gala LIVE: Mesajul lui Nati politista, Tudor Todut si Nord X pentru fani... Andrei Leonte: “Ii multumesc lui Dumnezeu ca prima data cand am vazut o gala X Factor din public, a fost in sezonul 2!“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x