Antena Căutare

Olga Verbițchi, mărturisiri emoționante despre omul căruia îi datorează succesul: "Carla's Dreams m-a învățat că dacă nu crezi în tine, nimeni nu va crede"

A câştigat X Factor, a cucerit publicul şi îşi urmează drumul său în muzică mai departe, fiind în fiecare zi recunoscătoare pentru tot ceea ce viaţa i-a oferit. Iar mentorul sau este unul dintre oamenii cărora le datorează o parte din succesul ei.

A câştigat X Factor, a cucerit publicul şi îşi urmează drumul său în muzică mai departe, fiind în fiecare zi recunoscătoare pentru tot ceea ce viaţa i-a oferit. Iar mentorul sau este unul dintre oamenii cărora le datorează o parte din succesul ei.

"Pentru mine a fost o onoare să lucrez cu Carla’s Dreams. Sper că vom colabora în viitor și vom rămâne în continuare în aceeași relație: foarte bună!

El m-a invățat cel mai important lucru: și anume că trebuie să am mereu încredere în mine! Asta contează foarte mult! Dacă nu crezi în tine, nimeni nu va crede!", a mărturisit Olga într-un interviu pentru ea.md.

Imagini SENZAȚIONALE din apartamentul de lux al Deliei! Frumoasa blondă le-a arătat fanilor cum se răsfață!... O fostă concurentă de la ”X Factor” va participa la Eurovision 2017. S-a clasat pe primul loc, în urma voturilor exprim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x