Antena Căutare

Anunț de ultimă oră despre finala X Factor 2020. Când se alege marele câștigător al sezonului 9

Vineri, 18 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9.

juriul x factor 2020 la masa din studiourile de filmare Galerie
Finala X Factor 2020, vineri de la 20:00, pe Antena 1

Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei și-au ales câte un concurent alături de care cred că pot câștiga finala X Factor sezonul 9. Aceștia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special - nume importante din lumea muzicală din România.

Pentru ca totul să fie perfect în seara marei finale X Factor sezonul 9, concurenții au petrecut ore în șir la repetiții, iar fiecare dintre aceștia a pregătit trei momente pentru ultima etapă din concurs.

Înainte de a urca pe scenă, concurenții s-au pregătit nu doar vocal, ci și la nivel de look. Tunsori noi, coafuri speciale și un machiaj deosebit - producătorii show-ului au avut grijă ca finaliștii X Factor să arate perfect în seara cea mare.

Cine sunt finaliștii care luptă pentru marele premiu de la X Factor 2020

Vineri 18 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9.

Andrada Precup a venit în audițiile X Factor 2020 cu o melodie energică și l-a ridicat în picioare pe Ștefan Bănică, juratul care avea să-i devină mentor în concurs și care i-a oferit cel de-al patrulea DA, trimițând-o direct în Bootcamp.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, a spus Andrada Precup, care este nevăzătoare, însă are o voce și un auz de excepție.

Pentru a pune în valoare emoția și acuratețea care au scos-o în evidență pe Andrada Precup, Ștefan Bănică i-a invitat pentru un duet pe Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

În audițiile X Factor 2020, italianca Sonia Mosca a interpretat piesa „And I Am Telling You I'm Not Going” și a mărturisit că este îndrăgostită de muzică: „Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu”. Delia a avut o provocare în a găsi un invitat special cu o voce care să se potrivească perfect cu cea a Soniei, însă rezultatul este unul care se anunță spectaculos: Sonia va avea un duet cu Monica Anghel.

Finaliștii pe care se bazează Loredana și Florin Ristei la X Factor 2020

Florin Ristei se poate mândri cu grupul al cărui mentor este în Finala X Factor 2020. Super 4 a intrat în sufletele românilor datorită prestațiilor emoționante de pe scena sezonului 9 X Factor. Încă din audiții, cei 4 italieni i-au uimit pe jurații Florin Ristei, Ștefan Bănică, Delia și Loredana, cu interpretarea piesei „Caruso”.

Ei au cunoscut-o pe Raluka, cea alături de care vor avea un moment special, dar vor interpreta și o melodie alături de mentorul lor, Florin Ristei. Acesta a adus și întăriri, pe fratele său, Dan.

De-a lungul sezonului 9 X Factor, Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a impresionat juriul. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară de la bunicul său. Împreună cu Loredana, a repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul său, Florin Salam.

Marea finală X Factor 2020 e vineri, de la 20.00, pe Antena 1.

Finaliști X Factor 2020. Sonia Mosca, tânăra care poate „muta munții” cu vocea ei. Vezi momentele care au adus-o în Fina... Finala X Factor 2020. Care este regulamentul de vot și cum se alege marele câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x