Antena Căutare

Apollo și Artemis Evanghelos au adus însorita Grecie pe scena „X Factor”! Frații au dat lecții de dans pentru Delia și Loredana

Apollo și Artemis Evanghelos sunt doi frați din Grecia care s-au stabilit în România în urmă cu treisprezece ani, atunci când erau doar niște copii. Acum, tinerii au venit pe scena „X Factor” pentru a face spectacol!

Apollo și Artemis Evanghelos au adus însorita Grecie pe scena „X Factor”! Frații au dat lecții de dans pentru Delia și Loredana Galerie
Apollo și Artemis Evanghelos, în sezonul 8 „X Factor”

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cei doi frați din Grecia sunt extrem de pasionați de muzică. Cu toate acestea, Apollo este ceva mai sigur pe el, iar Artemis este cea emotivă și timidă. Totuși, împreună fac o echipă senzațională!

Apollo și Artemis Evanghelos sunt frații care au adus ceva din Grecia pe scena X Factor

„Trecerea de la Grecia la România pentru mine a fost grea la început. Nu cunoșteam limba deloc, copiii râdeau de mine (…). Când o aud pe sora mea cântând mi se face pielea de găină”, a dezvăluit tânărul la „X Factor”, extrem de mândru de sora sa mai mare.

citește și: Bianca Mihai a hipnotizat juriul „X Factor” cu privirea, dar și cu vocea specială! „Mi-am găsit sosia în Dubai”

Concurenții au început să interpreteze piesa „Rămâi”, dar apoi ceva neașteptat s-a întâmplat și muzica a început să ne poarte pe meleagurile însorite ale Greciei!

Spectacolul a fost atât de frumos, încât jurații emisiunii „X Factor” și-au scos imediat telefoanele și au început să filmeze cum tinerii cântă și dansează.

citește și: Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

Captivate de show-ul de pe scenă, Delia și Loredana au dorit chiar să învețe și câțiva pași, chiar dacă Ștefan Bănică le-a tachinat pentru modul stângaci în care s-au descurcat.

Cu trei de „da”, Apollo și Artemis Evanghelos au reușit să ajungă în următoarea etapă a competiției!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, eșt... Vasi Bistrae a venit pentru a patra oară la „X Factor”! Ștefan Bănică: „Hai, mă Vasi, cântă din suflet, rupe scena”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x