Antena Căutare

”X Factor, baby!” Ce-a fost astaaa? Nimeni nu a scăpat de rap-ul băieților din trupa Mindfuck

Primul grup al serii! Daniel și Mădălin formeză trupa ”Mindfuck”. Să fie oare piesa pe care o vor interpreta aș cum ne ”avertizează” numele ales de băieți?

Primul grup al serii! Daniel și Mădălin formeză trupa ”Mindfuck”. Să fie oare piesa pe care o vor interpreta aș cum ne ”avertizează” numele ales de băieți?

O prietenie de 12 îi leagă pe cei doi concurenți X Factor.

”Îi rupem?”, ”Îi rupeeeem, direct!”

Băieții sunt plini de încredere și au o atitutide de adevărați bad boys! Cu toate astea, întâlinirea față în față cu Mihai Bendeac pare să îi fi emoționat: ” Ești cel mai dilău, măi frate!”, a pus unul dintre concurenți : „Cel mai compliment, ăsta!”.

Despre așteptările pe care le au de la X Factor, trupa Mindfuck a spus clar și răspicat: ”Vii la un concurs ca să câștigi. Așa trebuie să pleci de acasă.”

Piesa pe care au cântat-o pe scena X Factor este o compoziție proprie? V-am făcut curioși?

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Ți se face pielea de găină! Părăsită de mamă si adoptată în SUA, Julia Alexis a venit la X Factor ÎNAINTE de a-și cunoaș... Irina Drăgoi a avut o misiunea grea. Noroc că a avut cel mai simpatic susținător: Toto, cățelusul surd!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x