Mirela Vaida lipsește astăzi din platoul Acces Direct. De ce lipsește prezentatoarea și ce spune Emilia Ghinescu, înlocuitoarea ei

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a lipsit de la emisiune luni seara, iar în locul ei a venit o altă prezentatoare.

Mirela Vaida lipsește astăzi din platoul Acces Direct

antena 1

Mirela Vaida a fost astăzi înlocuită în emisiunea Acces Direct de Emilia Ghinescu, o cântăreață de muzică populară care îi seamănă leit. Faimoasa cântăreață de muzică populară a dezvăluit motivul pentru care Mirela Vaida a lipsit.

Cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida

Astăzi Mirela Vaida a fost înlocuită în platoul Acces Direct de colega sa de breaslă, cântăreața de muzică popular Emilia Ghinescu.

Citește și: Decizia pe care a luat-o Mirela Vaida după ce a fost atacată cu un pietroi în timpul emisiunii Acces Direct

Aceasta a declarat:

“Astăzi sunt prezentatorul de rezervă pentru că așa cum știți Mirela este ocupată cu proiectul Te cunosc de undeva!. Îi țin pumnii și îi doresc din tot sufletul baftă și succes acolo. De mâine își va relua locul aici la cârma emisiunii Acces Direct, așa cum o face de multă vreme”, spune Emilia.

Ce mesaj îi transmita Emilia Ghinescu Mirelei Vaida după tragedie

De asemenea, cântăreața a dorit să îi transmit un mesaj de susținere Mirelei Vaida, după tragedia prin care a trecut.

“Indiferent ce s-ar întâmpla pe parcursul derulării acestui proiect, Mirela este o puternică și va depăși situația și va continua acest proiect, mai ales că are în spate o echipă senzațională de producție”, a mai adăugat noua prezentatoare a emisiunii Acces Direct.

Vineri, 19 martie, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct și-a văzut moartea cu ochii când o femeie a intrat în platou și a aruncat spre ea cu o cărămidă.

“Recunosc că am insomnii și recunosc că întoarcerea în acest loc mă neliniștește”, spune Mirela Vaida.

Se pare că femeia, care e un pericol social, fusese externată în urmă cu o săptămână de la spitalul Obregia, în ciuda faptului că suferea de tulburări mintale.

„Nu cred că putea singură să știe că avem o intrare separată”, spune Mirela.

Prezentatoarea crede că cineva ar fi trimis-o pe femeia care a atacat-o să intre în platou chiar în momentul în care Mirela a început emisiunea.

De ce a lipsit Mirela Vaida din platoul Acces Direct

Mirela Vaida face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma sa sunt de neînlocuit! Prezentatoarea Acces Direct, în vârstă de 38 de ani, este o iubitoare a televiziunii, dar și a muzicii.

Mirela Vaida nu s-a putut prezenta pe micile ecrane, în fața telespectatorilor săi, luni seara, deoarece a participat la filmările intense de la Te cunosc de undeva! 2021.

Citește și: Artista Emilia Ghinescu, o mămică fericită. Cum este viaţa cu trei copii

Vestea bună este că Mirela Vaida revine la Acces Direct marți seară, de la ora 17:00 cu subiecte noi și intrigante.

Pregătirile pentru cel mai nou sezon al show-ului transformărilor sunt în toi, iar Mirela Vaida repetă extrem de mult pentru ca totul să iasă perfect. În zilele în care nu apare la Acces Direct, prezentatoarea lucrează de zor pentru a atinge perfecțiunea cu prestațiile sale la Te cunosc de undeva!

Aceasta nu este doar prezentatoarea emisiunii Acees Direct, ci și cântăreață, iar talentul și-l demonstrează în fiecare sâmbătă, în fața întregii țări în show-ul transformărilor din 2021, în calitate de participant care va evolua solo pe parcursul emisiunii.

Ultimele știri