Antena Căutare

Anca Sigartău a apelat la o schimbare radicală de look. Cum arată acum „Nuți” din serialul Adela. Actrița este total schimbată

Anca Sigartău, actrița din Adela, nu mai arată deloc așa cum telespectatorii au cunoscut-o. „Nuți” și-a făcut o schimbare de look radicală care a luat prin surprindere pe toată lumea. Hai să vezi cum a apărut aceasta în platoul Observator.

Colaj cu Anca Sigartău în două ipostaze diferite în Adela Galerie
Anca Sigartău, actrița din Adela, nu mai arată deloc așa cum telespectatorii au cunoscut-o | Antena 1

Anca Sigartău se numără printre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe de la noi din țară. Aceasta a reușit să cucerească simpatia publicului cu felul său carismatic, dar și prin rolurile din diferitele producții ce i s-au potrivit perfect.

Actrița din Adela reușește să facă spectacol la fiecare apariție pe scenă sau pe micile ecrane ale telespectatorilor. De curând, „Nuți” a fost invitată în platoul Observator alături de „Mitu”, Marian Râlea, unde au făcut un adevărat show.

Prezența celor doi pe televizor a fost un deliciu pentru public. Aceștia au amuzat chiar și prezentatorii cu glumele lor și energia pozitivă.

Anca Sigartău și-a făcut o schimbare îndrăzneață. Cum și-a vopsit părul actrița din serialul Adela

Anca Sigartău a intrat în platoul Observator cu o surpriză de proporții pentru toți cei care o apreciază. Se pare că actrița din Adela a apelat la o schimbare îndrăzneață de look care a lăsat pe toată lumea mască.

Un lucru este cert, „Nuți” nu mai arată deloc așa cum fanii au cunoscut-o. Aceasta a luat decizia de a-și face părul albastru, culoare care o prinde foarte bine și îi scoate în evidență frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Cum arată Sonia, fiica actriței Anca Sigartău. Imaginea emoționantă care i-a surprins pe fani

La vârsta de 55 de ani, Anca Sigartău nu încetează să surprindă cu aparițiile sale senzaționale. De asemenea, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că actrița este adepta schimbărilor radicale, asemenea personajului său din serialul Adela.

Pe Anca Sigartău o puteți vedea în fiecare joi seară, de la 20:30, pe Antena 1 în serialul Adela sau AntenaPLAY.

Cine e Anca Sigartău

Anca Sigartău s-a născut pe data de 29 iulie 1967 în București și provine dintr-o familie cu părinți profesori. Tată său era profesor de istorie, în timp ce mama ei preda fizică.

În ceea ce privește educația sa, actrița din Adela a urmat Școala de Muzică și Liceul "George Enescu" din București și a fost admisă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, iar la vârsta de 14 ani făcea parte din corul "Voces Primavera". Un lucru este cert, aceasta era pasionată de muzică și actorie încă din copilărie.

De-a lungul timpului, Anca Sigartău a jucat în nenumărate producții printre care se numără: „O zi la București”, „Și totul era nimic...”, „Un Crăciun altfel!”, „Adela” sau „Doar cu buletinul la Paris”.

Citește și: Marian Râlea și Anca Sigartău, fotografie din tinerețe, împreună. Cum arătau atunci personajele Nuți și Mitu din serialul Adela

Mai mult decât atât, actrița a jucat în numeroase piese de teatru: „Visul unei nopți de vară”, „Deșteptarea primăverii”, „Trei surori”, „Poveste de iarnă” sau „Îmblânzirea scorpiei”.

În prezent, actrița din Adela se mândrește cu o carieră de succes în actorie, dar și cu foarte multe premii. În 1989 a primit premiul pentru cea mai bună actriță la Gala Tinerilor Actori, iar în 1992 a câștigat premiul pentru cel mai bun rol de comedie, în urma rolului lui Puck din piesa de teatru „Visul unei nopți de vară”.

Adela sezon 4, episoadele 29 și 30 din 8 decembrie 2022. Lucian a evadat în drum spre spital. Andreea și Nuți au ajuns î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x