Antena Căutare

Serialul Adela a fost lider de audienţă aseară, la Antena 1

Telespectatorii au urmărit aseară, 18 noiembrie 2021, în număr foarte mare serialul Adela, produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, și s-a impus ca lider de audienţă la nivelul întregii ţări.

Serialul Adela a fost lider de audienţă aseară, la Antena 1

Antena 1

În intervalul comun de difuzare cu show-ul difuzat de concurență, 21:30 – 22:56, serialul Adela s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Serialul Adela a fost lider de audienţă aseară, 18 noiembrie 2021, la Antena 1

Serialul Adela a înregistrat aseară, 18 noiembrie 2021, în intervalul de difuzare, 20:30 – 22:56, record de audienţă la nivelul ratingului, pe publicul comercial, în vreme ce la nivel urban şi naţional, serialul a înregistrat record de audienţă atât la nivelul ratingului, cât şi al cotei de piaţă.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, serialul Adela conduce clasamentul audienţelor la nivel naţional, înregistrând un rating mediu de 8.8 puncte şi 19.3% cota de piaţă. De asemenea, în intervalul 21:30-22:56, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 8.4 puncte de rating și 25% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu o medie de 6.8 puncte de rating şi 20.3 cotă de piaţă.

Citește și: Serial Adela, sezonul 2, 18 noiembrie 2021. Adela și Mihai vor un alt început, iar Călin află adevărul datorită micuței Diana

Şi la nivel urban, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un rating mediu de 7.7 puncte şi 18.4% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată tot de Pro TV, cu 6.4 rating şi 15.1% cota de piată. Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela fiind prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, cu un rating mediu de 8.9 puncte şi 21% cota de piaţă, în vreme ce Pro TV înregistra atunci doar 6.5 puncte de rating şi 15.3% cota de piaţă.

Mai mult, serialul a înregistrat aseară, în intervalul de difuzare, 20:30 – 22:56, record de audienţă la nivelul ratingului, pe publicul comercial, respectiv 7.8 puncte. De asemenea, la nivel urban, serialul a înregistrat record de audiență atât la nivelul ratingului, respectiv 7.4 puncte de rating cât și al cotei de piață, respectiv 16.6%.

Şi la nivel naţional, serialul a înregistrat record de audienţă atât la nivelul ratingului, respectiv 8.8 puncte de rating cât şi al cotei de piaţă, respectiv 19.3%.

Peste 1.7 milioane de telespectatori la nivel naţional, în minutul de aur, 21:48, urmăreau aseară serialul Adela de la Antena 1.

Ce se întâmplă mai departe în serialul Adela. Sunt ultimele episoade din sezonul 2

Doar patru săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul celui de-al doilea sezon al serialului Adela, astfel că telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură momentele tensionate din cele mai noi episoade ale proiectului.

Martha (Carmen Ionescu) nu a mai rezistat : « Merit tot ce e mai rău pentru ceea ce am făcut ! », în vreme ce Ana Maria i-a reproşat : « De ce m-ai urât atât de mult încât să îmi iei copilul ? » Tot aseară, Adela i-a frânt inima lui Mitu (Marian Râlea) : « Nu meriţi iertarea mea, te-am iubit mai mult decât oricine pe lumea asta şi tu… », iar Martha i-a şocat pe toţi cu dezvăluirea ei : « Las acţiunile mele Adelei ! ».

Ce alte lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor, telespectatorii vor putea afla urmărind Adela, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. În continuare, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, noi secrete vor ieşi la iveală, în cadrul celui de-al doilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. Mai mult, au început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie cu o vastă experienţã în lumea serialului.

Serial Adela, sezonul 2, 18 noiembrie 2021. Adela și Mihai vor un alt început, iar Călin află adevărul datorită micuței ...
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Ultimele știri
x