Antena Căutare

Serialul Adela, lider de audienţă aseară, 28 octombrie 2021, la Antena 1

Telespectatorii au urmărit aseară, 28 octombrie 2021, în număr foarte mare serialul Adela, produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, acesta impunându-se ca lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel naţional.

Serialul Adela, lider de audienţă aseară, 28 octombrie 2021, la Antena 1 Galerie
Serialul Adela, lider de audienţă aseară, 28 octombrie 2021, la Antena 1 | Antena 1

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:29-22:56, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.4 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 5.7 puncte de rating şi 18.3 cotă de piaţă.

Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela fiind prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, cu un rating mediu de 7.5 puncte şi 17.3% cota de piaţă.

Aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional, în minutul de aur, 21:49 urmăreau aseară, 28 octombrie 2021, serialul Adela de la Antena 1.

Serial Adela, sezonul 2, 28 octombrie 2021. Paul a revenit în sânul familiei, iar Mitu a recunoscut că Adela nu este fiica lui

Aseară, 28 octombrie 2021, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură momentele pline de suspans din cele mai noi episoade Adela.

Vestea că Paul (Mihai Călin) a fost arestat a cutremurat casa Andronic: “Merit tot ce mi se întâmplă!”, au fost cuvintele i-a spus el Marthei (Carmen Ionescu). În tot acest timp, Martha încearcă să afle ce s-a întâmplat şi îl confruntă pe Lucian (Daniel Nuţă): “Dacă ai avut de-a face cu moartea Monei, o să plăteşti pentru asta!”.

Mihai avansează cu propria investigaţie referitoare testul ADN făcut de Andreea şi merge la Mitu (Marian Râlea): “Măcar în al doisprezecelea ceas recunoaşte că tu şi Nuţi aţi schimbat fetele!”.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite şi cum va zdruncina aflarea adevărului casa Andronic, dar şi familia Achim, telespectatorii vor putea afla săptămâna viitoare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului.

Citește și: Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii

Aflat în punctul în care telespectatorii vor putea afla în curând adevărul în cadrul celui mai nou sezon Adela, povestea nu se va încheia aici. Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor.

Serial Adela, sezonul 2, 28 octombrie 2021. Paul revine în sânul familiei, iar Mitu îi recunoaște lui Mihai: Adela nu e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x