Antena Căutare

America Express, 5 decembrie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din Ecuador. Tensiunea a atins cote maxime între echipe

Trei echipe s-au calificat la ultimul joc de amuletă din Ecuador la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Iulia Albu și Mike, Ada Galeș și mama ei au dat tot ce au avut mai bun, dar doar o echipă a câștigat avantajul.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Tensiunea a atins cote maxime între echipe. | Antena 1

Ultimul joc de amuletă din Ecuador s-a desfășurat într-un peisaj de vis, pe una dintre cele mai spectaculoase plaje de la Oceanul Pacific. Cele trei echipe, însă, nu au avut prea mult timp să admire împrejurimile pentru că toată atenția lor a fost îndreptate asupra mizei - amuleta și avantajul care vine odată cu aceasta. Jocul de amuletă din ediția 31 de la America Express, sezonul 6 difuzat pe 5 decembrie 2023, i-a întors pe concurenți în timp, fiind asemănător cu unul extrem de popular în trecut și anume „vaporașe”.

Dar pentru că vaporașele se joacă doar în două echipe, pentru început, concurenții au trecut printr-o probă de departajare. Asfel, cele care au trecut în faza a doua au fost Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Ada Galeș și mama ei.

Citește și: America Express, 4 decembrie 2023. Ce au pățit Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Alexia și Aris Eram, emoționați de un localnic

De această dată, lupta s-a dat și pe apă și pe uscat, într-o versiune a jocului „vaporașe”. Fiecare echipă a dispus de 10 ambarcațiuni, reprezentate de insigne America Express ce trebuie prinse strategic pe harta împărțiă în trei zone: apă, nisip și pietre. Scopul jocului a fost acela de a intui coordonatele adversarului, dinamitându-i flota rând pe rând. Cine reușește, câștigă jocul.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Cine a câștigat jocul de amuletă la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023. Experiența și-a spus cuvântul

Deși Irina Fodor a anunțat un joc distractiv, tensiunea a atins cote maxime între cele două echipe. Presiunea ultimului joc de amuletă din Ecuador, iar strategiile alese de la început au determinat soarta jocului.

Astfel, în timp ce Laura Giurcanu și Sânziana Negru au considerat că cea mai grea parte este cea din apă, Ada Galeș și mama ei au mizat pe o faptul că adversarele nu se vor descurca să găsească dinamitele printre pietre.

Lupta s-a dat cot la cot până în ultimele clipe, dar situația a luat o întorsătură neașteptată atunci când ambele echipe au râmas cu câte două vaporașe. Experiența și-a spus cuvântul, iar Ada Galeș și Tony au reușit să „doboare” flota adversarelor și astfel au câștigat jocul de amuletă la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023.

„Vă dau amuleta, jur. Și mergem împreună la un hotel”, a spus Tony.

„Sunt foarte supărată. N-am fost niciodată de când am ajuns aici atât de tristă, pentru că am ajuns atât de aproape”, a mărturisit Laura.

Pe lângă amuletă, Ada Galeș și mama ei au obținut și avantajul de a stabili ordinea plecării în cursa pentru imunitatea mică. Astfel, după ele au plecat Laura și Sânziana, urmați de Alexia și Aris, Giulia și Vlad și în final, Iulia Albu și Mike.

Citește și: America Express, 4 decembrie 2023. Cum arată cazarea în care a înnoptat Anamaria Prodan în Ecuador, alături de echipa Țociu

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 5 decembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă. Penalizările au răsturnat clasamentul... America Express, 5 decembrie 2023. Echipele au sortat deșeuri, în timpul probei. Ce obiect de preț a fost găsit printre ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x