Antena Căutare

America Express, 7 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, nevoit să coboare în rapel o stâncă foarte abruptă: „Nu se poate așa ceva”

Concurenții America Express calificați la jocul de amuletă din ediția 31 de pe Drumul Aurului au avut parte de un circuit plin de adrenalină. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost primii care au trecut peste temeri și s-au bucurat din plin de probă.

Colaj cu Cătălin Scărlătescu, coborând în rapel Galerie
Concurenții America Express au avut un joc de amuletă plin de adrenalină în ediția 31, difuzată pe 7 martie 2023 | Antena 1

Irina Fodor le-a explicat concurenților în ce constă jocul de amuletă din ediția de America Express difuzată pe 7 martie 2023. Prezentatoarea le-a spus celor 3 echipe calificate la joc că au de parcurs un circuit în natură, cu tiroliană, rapel și două poduri de unde să culeagă steaguri. Proba cronometrată a început cu Doina Teodoru și Cătălin Sărlătescu.

Când a aflat în ce constă proba, chef Scărlătescu nu a fost tocmai încântat, dar pe parcursul acesteia iubitul Doinei Teodoru s-a lăsat purtat de adrenalină.

Citește și: America Express, 6 martie 2023. Concurenții au fost supuși la testul fricii de necunoscut. Cum au făcut față metodelor de speriat

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu când a aflat că trebuie „să stea suspendat” la America Express „Vai de zilele mele”

„Irina, draga mea! Pune-ne și pe noi să facem ceva mai omenesc! Nu se poate așa ceva! O să ne dăm cu tiroliana, o să coborâm într-un rapel. Joac-o pe asta, Scărlătescule! Nu vreau! Nu vreau să stau suspendat. Tot ziceam că e o glumă, dar a venit un băiat și mi-a pus hamul. Ce poate să fie mai rău de atât?”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost ușor certat de instructor, pentru că a pus mâna pe frânghia tirolianei, deși nu avea voie.

„Mi-a zis să nu pun mâna în fața rolelor, direct acolo a pus. Precum copiii ăia mici. Nu băga degetele în priză”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Atât Doina Teodoru cât și Cătălin Scărlătescu s-au declarat plăcut surprinși de senzația de adrenalină: „E mai ușor decât mersul pe bicicletă. La un moment dat s-a oprit aia cu mine și am început să trag. Mă simțeam ca în filmele cu Schwarzenegger”, a povestit Scărlătescu.

La coborâtul în rapel situația a fost mai tensionată la început: „Eu nu pot să fac așa ceva!” a spus iubitul Doinei Teodoru. Actrița l-a încurajat constant pe chef.

Ulterior, concurenții au mers pe un pod unde aveau nevoie de flexibilitate și de echilibru:

„Nu vreau să-mi rămână oscioarele pe aici prin Columbia”, a spus Cătălin Scărlătescu explicându-și pașii precauți.

„Ce mare balerien e Cătălin, de fapt!”, a exclamat Doina Teodoru când a văzut cât de bine se descurcă iubitul ei.

„A fost foarte amuzant! Eu una mă gândeam numai la nenorociri. Dar ne-am distrat. Am făcut super echipă!”, a conchis actrița.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 7 martie 2023. Puya și Melinda au refuzat cazarea oferită de Irina Fodor. Care a fost motivul... America Express, 7 martie 2023. Cine a câștigat jocul pentru amuletă, desfășurat printre cascade și prăpăstii amețitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x