Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine s-a calificat la jocul pentru amuletă. Cinci echipe luptă pentru un avantaj important

Pentru prima dată la America Express, sezonul 6 cinci echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă din inima unui trib indigen în ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Apoi, toți concurenții au avut parte de o surpriză.

colaj foto cu echipele și irina fodor la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
America Express, sezonul 6. Cinci echipe luptă pentru un avantaj important. | Antena 1

O nouă zi sub semnul competiției de pe Drumul Soarelui le-a scos în cale concurenților niște parteneri simpatici, greu de de controlat. După o serie de misiuni care i-au pus în dificultate, cele mai multe dintre echipe au reușit să își echipeze campionii cu tot ce se impune pentru o luptă. Miza a fost tocmai calificarea la jocul de amuletă unde se califică cinci echipe la America Express, sezonul 6 ediția 20 in 18 noiembrie 2023.

„Ne apropiem din ce în ce mai mult de jungla amazoniană, unde Joker-ul aștepată să fie câștigat de una dintre primele cele cinci echipe ajunse la mine. Se anunță un joc interesant cu vibrații tropicale și avantaje uriașe”, a anunțat Irina Fodor.

Hai să vezi ediția intergrală pe AntenaPLAY!

Cinci echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă din tribul indigen la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Ce i-a avertizat Irina Fodor pe toți concurenții

Drumul Soarelui a adus echipele teritoriul unui tribului amazonian Ukuy Wasi, care acceptă pentru prima oară vizitoatori europeni. Cu toate acestea, pentru că membri acestuia nu sunt întotdeauna prietenoși, gazda reality show-ului i-a avertizat să fie extrem de respectuoși cu tot ce ține de ei și de obiceiurile lor și să conformeze regulilor.

Rând pe rând, concurenții au ajuns la Irina Fodor, după o zi care le-a pus deja la încercare calmul. Deși sunt într-o competiție echipele care s-au întâlnit în fața pupitrului au cântat împreună și au pentru un moment au lăsat la o parte tensiunile.

Citește și: Mesajul Sânzienei Negru după ce Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express. Ce a spus concurenta

Ulterior, au aflat ordinea în care au venit. Astfel, prima echipă care s-a calificat la jocul de amuletă desfășurat în tribul amazonian la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 28 noiembrie 2023 este cea formată din Cătălin și Romică Țociu.

„Să ajungi primul la joc, nu că e o mare bucurie, dar vezi că tot ce ai făcut până în acel moment a contat și este extraordinar”, a mărturisit actorul.

Pe locul 2 au ajuns la pupitru Laura Giurcanu și Sânziana Negru, urmate îndeaproape de Giulia și Vlad Huidu. Pentru că la acest joc de amueltă vor juca cinci echipe, Ada Gales și mama ei, Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au calificat și ele.

Ajunși în mijlocul tribului, pentru prima probă, fiecare echipă a ales câte un copil din tribul indigen care să-i reprezinte la un joc de fotbal. Înainte de start, însă, cu toții au trecut printr-o mică ceremonie de primire care a inclus si o băutură „dubioasă”

„Ne-au dat o băuturică miserioasă, câte o gură, mai amre sau mai mică la fiecare, foarte ciudat gustul”, a spus Laura.

Citește și: America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au izbucnit în lacrimi, după ce au citit scrisorile de la copii

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Echipele, „atacate” de cocoși de luptă. Ce l-a făcut pe Romică Țociu să izbucnească... America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă din tribul amazonian. Echipa victorioasă a extras un Joker ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x