Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Echipele, „atacate” de cocoși de luptă. Ce l-a făcut pe Romică Țociu să izbucnească

Concurenții au fost nevoiți să transporte cocoși de luptă la America Expres, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie. Înaripatele, însp, le-au creat echipelor mai multe probleme decât se așteptau și au izbucnit noi discuții aprinse.

America Express, sezonul 6.  Echipele, „atacate” de cocoși de luptă. Ce l-a făcut pe Romică Țociu să izbucnească Galerie
America Express, sezonul 6. Echipele, „atacate” de cocoși de luptă. Ce l-a făcut pe Romică Țociu să izbucnească | Antena 1

Pe Drumul Soarelui, concurenții s-au intersectat cu tradița luptelor de cocoși. Însă, înainte de asta, fiecare echipă a fost nevoită să își identifice înaripata rezervată. în funcție de anumite coduri. Misiunea s-a dovedit a fi una mai complicată decît a părut inițial pentru că posesorii de pinteni s-au lăsat greu prinși.

După ce au reușit să își găseascp propriul cocoș, concurentii i-au antrenat rapid pentru lupte și au plecat către următoare destinație. Ei au fost nevoiți să transporte și cocoșii în cutii speciale, dar pe drum au mai făcut mai multe opriri la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Acesta a fost momentul care le-a pus cele mai mari probleme!

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Cum se simte Iulia Albu când vede America Express la TV. Ce a mărturisit despre momentele tensionate cu Mike

Cocoșii de luptă le-au pus probleme concurenților la America Expres, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie

În timp ce se aflau pe drum spre următoare destinație, echipele au primit un mesaj de la Irina Fodor prin care le spune că trebuie să facă un mic ocol. Toți au fost nevoiți să meargă la anumite magazine pentru a hrăni înaripatele, a le da apă sau a găsi anumite panglici.Odată ajunși la unul dintre magazine, Romică și Cătălin Țociu au încercat să scoată cocoșul din cutie, însă acesta încă era „în poziția de atac”.

„Până să se bată cu cocoșii lui, s-a bătut cu Cătălin. A zubrat pe toate rafturile, a doborât alea”, a glumit acesta care, la rândul său, a fost ciupit de câteva ori de înaripata pe care cu greu au reușit să o pună înapoi în cutie.

Și la autostop, cei doi au întâmpinat probleme. Presiunea competiției ș-a spus cuvântului, iar Romică Țociu a izbucnit la adresa fiului său. Actorul i-a atras atenția lui Cătălin să nu mai ridice tonul la ei, dar situația a degenerat la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023.

„Nu știu de ce începi scandalul tu”, i-a reproșat Romică lui Cătălin.

„Dar cu ce am început?! Nu pot să vorbesc?!”, a răbufnit și fiul său.

Nici Sonia și Iuliana nu au avut o soartă mai ușoară. Jurnalistele, însă, au încercat să se țină departe de cocoșul lor și i-au dat mâncare și apă direct în cutie.

„Ce să scoți bestia?! Era dragon, scotea flăcări”, a spus Sonia despre animalul care se zbătea agresiv. „Poate pare ciudat că mă speri eu de un cocoș, dar mă speri de unul care vrea să mă muște. Deci punctul slab al Soniei? Cocoșul”, a mai glumit concurenta America Express, sezonnul 6.

Citește și: Iuliana Pepene are un abdomen de fier! Concurenta de la America Express s-a fotografiat la sală și a făcut furori

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Iulia Albu, reacție surprinzătoare când a prins cocoșul de luptă. Ce a sesizat Mike... America Express, sezonul 6. Cine s-a calificat la jocul pentru amuletă. Cinci echipe luptă pentru un avantaj important...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x